Στον αποχαιρετισμό του ο κ. Τσέλιος που είχε αναλάβει την διοίκηση της Σχολής στις 18 Μαρτίου 2008, έπλεξε το εγκώμιο σε Αξιωματικούς και Μόνιμους Υπαξιωματικούς της Σχολής αλλά και για το πολιτικό προσωπικό της Σχολής με το οποίο συνεργάστηκε.

«Διακατέχομαι από βαθύ συναίσθημα λύπης που σας αποχωρίζομαι και θα πάρω μαζί μου τις καλύτερες αναμνήσεις από την γόνιμη συνεργασία και την περηφάνια που υπήρξα Διοικητή σας» και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι με επαγγελματισμό, εργατικότητα, συνειδητή πειθαρχία και συνεργασία η Σχολή θα συνεχίσει να προσφέρει στο Ελληνικό στράτευμα και ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλές επιτυχίες στο έργο του νέου Διοικητή.

Από την πλευρά του ο κ. Μανωλάς ανέφερε πως «έχοντας επίγνωση της ύψιστης τιμής που μου έγινε και των ευθυνών μου, θα τηρήσω τους στρατιωτικούς κανονισμούς και θα απαιτήσω από όλους την τήρηση τους και υπόσχομαι συνέχεια της ανοδικής πορείας της Σχολής» και ζήτησε την συμπαράσταση στο έργο του της κοινωνίας των Τρικάλων, δηλώνοντας πως «θα συνεργαστώ με θετική σκέψη και με απλές πρακτικές λύσεις προς το συμφέρον όλων γιατί έχουμε κοινούς στόχους».

Επίσης ανέφερε πως «θα αποτελώ σε προβλήματα της Σχολής μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος» και έδωσε τις ευχές του στον κ. Τσέλιο για καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

ΠΗΓΗ: Ντάκος Κώστας (trikalanews.gr)

Κάντε ένα σχόλιο