Τους στρατευμένους της ακριτικής περιοχής των Σαπών, το Αστυνομικό Τμήμα και την αγορά της πόλης επισκέφθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής για να ευχηθεί τα “χρόνια πολλά” για τις γιορτές του Πάσχα που έρχονται.

Μαζί με τον Γιώργο Πεταλωτή κατά την επίσκεψή του αυτή ήταν η Γ.Γ. της Περιφέρειας ΑΜΘ Θεοδώρα Κόκλα, ο νομάρχης Ροδόπης Αρης Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Σαπών Γιώργος Πιλιλίτσης και ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Ροδόπης Παναγιώτης Γρηγορόπουλος.
YouTube Preview Image
Παρών κατά την επίσκεψη του Γιώργου Πεταλωτή στο στρατόπεδο ήταν και ο αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης που κατάγεται από την Κομοτηνή, ο οποίος και ξενάγησε τους επισκέπτες στους χώρους του στρατοπέδου.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Πεταλωτής και οι υπόλοιποι επίσημοι κατευθύνθηκαν στην πόλη των Σαπών με πρώτο σταθμό το αστυνομικό τμήμα της πόλης και στη συνέχεια την αγορά της πόλης όπου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και επαγγελματίες και να ευχηθεί τα “χρόνια πολλά” για τις γιορτές του Πάσχα. Στις Σάπες τον Γιώργο Πεταλωτή υποδέχτηκε ο συνυποψήφιός του στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές Στέφανος Τζανίδης.

ΠΗΓΗ:Ροδόπη News

Κάντε ένα σχόλιο