Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τα Δ.Σ. των Σωματείων Εργαζομένων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις άμεσες πληρωμές των εργαζομένων, τη βιωσιμότητα της εταιρείας, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας καθώς και την αναπτυξιακή προοπτική της.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι σύντομα θα επιλυθούν τα θέματα πληρωμών των μισθών τους και θα επιδιωχθεί η επιτάχυνση των διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για χορήγηση δανείου προς την εταιρεία μέσω τραπεζών. Ο ορισμός της νέας Διοίκησης της εταιρείας θα ολοκληρωθεί σύντομα, στο πλαίσιο της κυβερνητικής διαδικασίας ανοικτής εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η αναπτυξιακή προοπτική των ΕΑΣ θα εξασφαλισθεί, σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό των επιχειρησιακών αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων και τις στρατηγικές συνεργασίες που επιδιώκονται με ευρωπαϊκές και διεθνείς εταιρείες.

Ο κ. Μπεγλίτης αναφέρθηκε, τέλος, στην απόφασή του για την ανανέωση για ένα τρίμηνο, των συμβάσεων 246 εργαζομένων στα ΕΑΣ, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών σε ειδικευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό.

Κάντε ένα σχόλιο