Από τη Δ.Α.Α/ Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών για παράβαση του Άρθρου 337 Π.Κ (Προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας).

Ειδικότερα, δύο (2) ημεδαποί κατήγγειλαν στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι δέχθηκαν στην οικία τους τηλεφωνικές κλήσεις από άγνωστο άτομο, το οποίο δήλωνε ότι είναι Αστυνομικός και θα ήθελε να μιλήσει με τις ανήλικες κόρες τους, ζητώντας αυτές επίμονα.

Στη συνέχεια και αφού ο ανωτέρω μίλησε τηλεφωνικά με τα ανήλικά κορίτσια , παρενόχλησε σεξουαλικά αυτά με ανήθικες εκφράσεις και προτάσεις προκειμένου να προβεί, όπως ισχυρίσθηκε, σε τηλεφωνική εξέταση DNA .

Από την ψηφιακή ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων που δέχθηκαν οι παραπάνω διαπιστώθηκε ότι οι επίμαχες τηλεφωνικές κλήσεις έγιναν από τηλέφωνο δημόσιας χρήσης (καρτοτηλέφωνο) το οποίο βρίσκεται εντός σωφρονιστικού καταστήματος στην Ελλάδα και από συγκεκριμένη τηλεκάρτα.

Από την διερεύνηση και ανάλυση των στοιχείων της τηλεκάρτας ταυτοποιήθηκαν ότι έκαναν χρήση αυτής οι προαναφερόμενοι ημεδαποί, οι οποίοι την συγκεκριμένη χρονολογία ήταν έγκλειστοι του προαναφερόμενου σωφρονιστικού καταστήματος.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε με το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε απεστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Κάντε ένα σχόλιο