Ο κ. Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος, επισκέφθηκε την 23 Ιουνίου 2010, Μονάδες στην ΠΕ 88 ΣΔΙ, στην Λήμνο. Στο παρελθόν Διοικητής της 88 ΣΔΙ είχε υπάρξει ο σημερινός Α Υπαρχηγός Αντιστράτηγος κ. Παναγιώτης Τσολακίδης με εξαιρετικό έργο που αναβάθμισε όλες τις μονάδες της περιοχής. Ο κύριος Αρχηγός έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις στους Διοικητές και τα Στελέχη της 88 ΣΔΙ μεταφέροντας έτσι το γενικότερο πνεύμα αναβάθμισης της στρατιωτικής εκπαίδευσης που έχει δρομολογήσει από την έναρξη της θητείας του ως Αρχηγός ΓΕΣ.


ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Η νήσος Λήμνος και δύο μυθικά τέρατα (γρύπες), με σώμα λιονταριού και φτερά αετού, που μεταξύ τους υπάρχει ένας κρίνος. Συμβολίζει το χρέος της ΣΔΙ για προάσπιση της Λήμνου, καθώς επίσης και τα αναλλοίωτα χαρακτηριστικά και το μεγαλείο της φυλής μας, που είναι η λεβεντιά, η υπερηφάνεια, η ισχύς, η αγνότητα και η θέληση για παντοτινή ειρήνη.

ΡΗΤΟ: “ΠΟΙΕΙΝ Α ΚΕΛΕΥΕΙ ΠΑΤΡΙΣ” (Να κάνουμε εκείνα τα οποία η πατρίδα προστάζει).

Είναι η απάντηση του Σωκράτη στους φίλους του, όταν του πρότειναν να δραπετεύσει, από τη φυλακή, που εγκλείσθηκε από την Αθηναϊκή πολιτεία για παράβαση των Νόμων, για να αποφύγει τη θανατική καταδίκη

Κάντε ένα σχόλιο