Ο κ. Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του με το προσωπικό επισκέφθηκε σήμερα, 4 Ιουνίου 2010, Μονάδες της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Βόλο. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ίδιος ο κ. Α/ΓΕΣ διετέλεσε Διοικητής της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών τα έτη 2002 – 2003 και έχει ιδιαίτερους δεσμούς με το χώρο αυτό.
Ο κ. Αρχηγός, κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί επί θεμάτων επιχειρησιακής σχεδίασης, να συνομιλήσει και να δώσει κατευθύνσεις και οδηγίες στους Διοικητές και στο προσωπικό των Μονάδων. Επιπλέον, παρακολούθησε άσκηση με πραγματικά πυρά αρμάτων, πυροβολικού, ελαφρών και βαρέων όπλων πεζικού. Ο Α/ΓΕΣ διαπίστωσε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και συνεχάρη τους Διοικητές και όλα τα στελέχη και το προσωπικό των μονάδων.
YouTube Preview Image

Ακολουθεί παλαιότερο βίντεο που αφορά την ταξιαρχία πεζοναυτών

YouTube Preview Image

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Το μυθικό πλοίο “ΑΡΓΩ” που χρησιμοποίησε ο Ιάσωνας. Συμβολίζει τις αμφίβιες επιχειρήσεις, αφού πρώτο αυτό χρησιμοποιήθηκε στην Αργοναυτική Εκστρατεία.

ΡΗΤΟ: “ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ” (Χρειάζεται θάρρος).

“Θαρσείν χρη τάχ’ αύριον έσετ’ άμεινον”.

“Χρειάζεται θάρρος, αύριο όλα θα είναι καλύτερα”.

Προτροπή της Θεάς Αθηνάς, που δια στόματος του Οδυσσέα απηύθυνε στους Έλληνες πολιορκητές της Τροίας, όταν σκέπτονταν να εγκαταλείψουν τις προσπά-θειες και να επιστρέψουν στα σπίτια τους

Κάντε ένα σχόλιο