Ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Φραγκούλης Φράγκος, επισκέφθηκε την 2 Ιουλίου 2010, το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων και το 575 Τάγμα Πεζοναυτών στον Αυλώνα Αττικής. Ο κ. Αρχηγός παρευρέθη στη τελετή αποφοίτησης των οπλιτών της 2010 Β’ ΕΣΣΟ από το σχολείο προκεχωρημένης εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων, διάρκειας 3 εβδομάδων, όπου επέδωσε τον πράσινο μπερέ στους νέους Πεζοναύτες.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την αποστολή και τις δραστηριότητες του Τάγματος Πεζοναυτών.

Ο κ. Αρχηγός έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες στους νεοσύλλεκτους Πεζοναύτες καθώς και στους 685 Επαγγελματίες Οπλίτες Όπλων και Σωμάτων που διεξάγουν την βασική τους εκπαίδευση και την εκπαίδευση Σχολείου Μαχητή στο ΚΕΤΘ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Διοικητής του Β’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος κ. Θεόκλητος Ρουσάκης, ο Διοικητής της Ιης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Κεχαγιάς, ο Διοικητής της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχος κ. Ευστάθιος Πανυτσίδης, ο Διοικητής του ΚΕΤΘ Ταξίαρχος κ. Θεμιστοκλής Αναγνωστόπουλος και πλήθος κόσμου.

Κάντε ένα σχόλιο