Συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές. Ειδικότερα, χθές τις πρωινές ώρες οι τρεις συλληφθέντες επέβαιναν σε όχημα το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην οδό Λεωνίδου 56 στην Λαμία.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι εντός του οχήματος των αλλοδαπών, στο χώρο αποσκευών του, υπήρχαν διάφορα αντικείμενα (φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χρυσαφικά, κινητά τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.λπ.), τα οποία στην συνέχεια από την διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας προέκυψε ότι προέρχονταν από διαρρήξεις που διέπρατταν οι τρεις Γεωργιανοί δράστες, οι οποίοι και είχαν συστήσει από κοινού εγκληματική ομάδα επί μακρό χρονικό διάστημα.

Από τον τρόπο και την μέθοδο δράσης τους προέκυψε ότι είχαν διαπράξει συνολικά (26) κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες στην Λαμία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της το τελευταίο δίμηνο.

Δράστες με την σχηματισθείσα δικογραφία αποστέλλονται αρμοδίως. Το ΙΧΕ αυτοκίνητο κατασχέθηκε και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Κάντε ένα σχόλιο