Aπό σήμερα το πρωί Διοικητής του Συντάγματος Εθνοφυλακής Καλύμνου αναλαμβάνει ο Συνταγματάρχης (ΠΖ) Σεϊμένογλου Θεόδωρος και μέχρι την 17 Σεπτεμβρίου οπότε και λήγει η αναρρωτική άδεια του φυσικού Διοικητή. Καμία υποβάθμιση δεν υπήρξε ποτέ του Συντάγματος Εθνοφυλακής και όλες οι ανησυχίες ορισμένων κατοίκων της νήσου, οι οποίες έχουν αντιμετωπισθεί με συμπάθεια από τους αρμοδίους, υπήρξαν υπερβολικές. Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων έχει στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο φυσικός Διοικητής του Συντάγματος τελεί νομίμως υπό τρίμηνη αναρρωτική άδεια για ένα ιάσιμο πρόβλημα της υγείας του. Απαιτείται λοιπόν διακριτικότητα και ευαισθησιά σε τέτοιες καταστάσεις και όχι δημόσια κατακραυγή από ανώνυμα ιστολόγια.

Σε κάθε περίπτωση το επιχείρημα ότι «.με πλάγιο και ήπιο τρόπο προσπαθούν ορισμένοι να καταργήσουν το 5/24 Σύνταγμα Εθνοφυλακής ώστε τα παιδιά τους να μην μπορούν να υπηρετούν εκεί.» δεν έπρεπε να προβληθεί διότι δημιουργεί δυσάρεστες εντυπώσεις και αδικεί ίσως τους πατριώτες ακρίτες της Καλύμνου.

Ο ακριτικός Λαός της Καλύμνου μπορεί να προβάλει τα επιχειρήματά του στις αρμόδιες αρχές και ιδιαίτερα στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με κόσμιο και πατριωτικό τρόπο επώνυμα όπως συμβαίνει σήμερα και να αποφεύγει ανώνυμα ιστολόγια που ασχημονούν εκ του ασφαλούς κατά των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων απειλώντας και βωμολοχώντας.

Ήδη το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων έχει δηλώσει ότι οποιαδήποτε νέα ανώνυμη υβριστική επίθεση κατά των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων θα προκαλέσει την άμεση κατάθεση ένδικων μέσων στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όπως άλλωστε προβλέπεται από το καταστατικό του ιδρύματος.

Κάντε ένα σχόλιο