Το νεοσυσταθέν σωματείο των αποφοίτων της ΣΣΑΣ απέστειλε στο Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων την παρακάτω επιστολή  ώστε να ενημερωθούν όλοι οι απόφοιτοι της ΣΣΑΣ:

Αγαπητοί συνάδελφοι, έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας γνωστοποιήσουμε ότι αρκετοί εν αποστρατεία και εν ενεργεία απόφοιτοι της ΣΣΑΣ, συστήσαμε Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία “ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ”.
Η σύστασή του έλαβε χώρα την 1 Νοεμβρίου 2009 και εγκρίθηκε από το πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’ αριθ. 3482/2010 απόφαση.

Σκοπός του Σωματείου -Συνδέσμου είναι:
1. Να αγκαλιάσει όλους τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία  αποφοίτους της ΣΣΑΣ ευελπιστώντας να τους κάνει μέλη και συμμέτοχους στις ενέργειές του.
2. Να διατηρήσει και να συσφίξει τους δεσμούς και τις σχέσεις των αποφοίτων.
3. Να διατηρεί  επαφή με τη σχολή μας , με τα εν ενεργεία στελέχη, με τις Διευθύνσεις των Σωμάτων τους, τις Διοικήσεις των Κλάδων τους και την Στρατιωτική και Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
4. Να οργανώνει μέσα σε νόμιμα πλαίσια συναντήσεις των μελών, συνέδρια, εκθέσεις, κοινωνικές και επαγγελματικές  εκδηλώσεις.
5.Να ενημερώνει τα μέλη για θέματα που ενδιαφέρουν τα ίδια και τις οικογένειές τους.
6. Να καλλιεργεί την  επαφή, επικοινωνία, συνεργασία, δημιουργία δεσμών και ανταλλαγή επισκέψεων με αντίστοιχους συνδέσμους, λέσχες και ενώσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού.
7. Να επιμελείται τη σύνταξη, έκδοση εντύπων και περιοδικών που θα αφορούν σε θέματα που ενδιαφέρουν τα μέλη του Συνδέσμου.

Στο διαδίκτυο και στη διεύθυνση http://sites.google.com/site/apophoitoissas/ έχουμε αναρτημένη ιστοσελίδα με το ηλεκτρονικό έντυπο αιτήσεως εγγραφής νέου μέλους στο Σύνδεσμο  με πληροφορίες για τις εργασίες του Συνδέσμου (όχι το Σύνδεσμο), αλλά και κ.α. όπως φωτογραφικό υλικό των τάξεων από την περίοδο της Σχολής, επαγγελματικές ενημερώσεις μελών, μικρές αγγελίες ή οτιδήποτε ενδιαφέρον που αφορά στα μέλη.
Επιδίωξη μας, στην παρούσα φάση, είναι η κοινοποίηση της συστάσεως του Συνδέσμου, ώστε να συγκληθεί η Γενική Συνέλευση που θα αναδείξει το Διοικητικό Συμβούλιο στα τέλη του Οκτωβρίου 2010, με την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή-εγγραφή μελών.
Καλούμε όλους τους αποφοίτους της ΣΣΑΣ, να πλαισιώσουν το Σύνδεσμο και να τον δυναμώσουν, για να απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι από εμάς, τις χαρές, τις ιδιαιτερότητες και τα οφέλη  που δημιουργεί η συνεύρεση των ικανοτήτων και εμπειριών μας με οδηγό την κοινή μας εκπαιδευτική προέλευση.

Με τιμή

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή  Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Σ.Α.Σ.

Κάντε ένα σχόλιο