Ευτυχία Φράγκου Φραγκούλης ΦράγκοςΝέο χτύπημα κάτω από τη ζώνη δέχεται ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος και δεν είναι ούτε το πρώτο αλλά σίγουρα ούτε και το τελευταίο αφού ο Α/ΓΕΣ πληρώνει το τίμημα της εξαιρετικής συνεργασίας που έχει αναπτύξει με τον ΥΕΘΑ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ίδια κέντρα που επιτίθενται στον Α/ΓΕΣ είναι αυτά ακριβώς που στοχεύουν τον ΥΕΘΑ!

Όμως αυτή την φορά επέλεξαν το πιο ευαίσθητο σημείο του, την ίδια του την κόρη προκαλώντας σε όλους (κυρίως τους γονείς) αγανάκτηση και αποτροπιασμό. Σε πρόσφατο σχετικό άρθρο γνωστής εφημερίδας με εύσχημο τρόπο υφέρπουν οφιοειδώς υπαινιγμοί νεποτισμού και ευνοιοκρατίας γύρω από τη νεαρή δημοσιογράφο εξ’αιτίας της στρατιωτικής ιδιότητας του πατέρα της. Παράλληλα, αναγράφονται φοβερές ανακρίβειες και υπερβολές σε ότι αφορά το ύψος πληρωμής της νεαρής δημοσιογράφου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν ξεπερνάει τα 800 ευρώ για κάθε επεισόδιο!

Φυσικά δεν άργησαν ορισμένα αναλφάβητα λασπολόγια του διαδικτύου να το χρεώσουν στον Α/ΓΕΣ ως δεδομένο αφού εδώ και χρόνια προσπαθούν να τον φθείρουν (ίσως γιατί δεν τους έδωσε την μετάθεση η την προαγωγή που επιθυμούσαν όταν ήταν υφιστάμενοί του όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που έχουμε). Προς τιμήν τους άλλα σοβαρά αμυντικά ιστολόγια κράτησαν αποστάσεις λόγω της προφανούς αναξιοπρέπειας των σχετικών υπαινιγμών. Όμως τα άγονα και διψασμένα για αντιγραφή (copy-paste) ιστολόγια αναπαρήγαγαν τη λάσπη αδίστακτα προκαλώντας προφανή ηθική βλάβη στον Αρχηγό ΓΕΣ στοχεύοντας την ίδια του την κόρη χωρίς καν να περιμένουν να διασταυρώσουν και να επιβεβαιώσουν την κίβδηλη όπως αποδείχθηκε πληροφορία!

Δεν θα αναφερθούμε στα υψηλά προσόντα και τις ικανότητες της Δημοσιογράφου Ευτυχίας Φράγκου που το ίδιο το άρθρο εκθειάζει και υπογραμμίζει αποδεικνύοντας έτσι την αξία με την οποία της ανατέθηκε η εκπομπή.

Ευτυχία Φράγκου Φραγκούλης ΦράγκοςΑν η Ευτυχία Φράγκου αξίζει ή δεν αξίζει την εκπομπή που της ανατέθηκε θα κριθεί από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι και λογική έχουν και ορθή κρίση. Όμως στις Ένοπλες Δυνάμεις οι κρίσεις και οι αξιολογήσεις των Στελεχών συμβαίνουν μερικές φορές ακαριαία και καταστρέφονται καριέρες μέσα σε μια νύχτα. Αυτό το ξέρουμε καλά όσοι έχουμε αδίκως αξιολογηθεί αρνητικά μόνο και μόνο εξαιτίας στιγμιαίων εντυπώσεων που δημιούργησαν άθλιοι συκοφάντες και ύποπτα κέντρα.

Κράτα καλά κ. Αρχηγέ, την καρυδιά που κάνει πολλά καρύδια πετροβολάνε!

Ευτυχία Φράγκου Φραγκούλης ΦράγκοςΉδη τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν αντιληφθεί την άδικη επίθεση!

Κάντε ένα σχόλιο