Έκπληκτος και αγανακτισμένος ο Στέλιος Παπαθεμελής έμαθε για την ανήθικη προσπάθεια ανάμιξής του στο επεισόδιο με το παπούτσι που έριξε κάποιος κατά του Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου.

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

Η αλήθεια είναι ότι το «Πατριωτικό Μέτωπο» δεν έχει καμία σχέση με το αναγνωρισμένο κόμμα των Ευρωεκλογών «Μακεδονικό Μέτωπο» που ίδρυσε ο Στέλιος Παπαθεμελής και στο οποίο ανήκε και ο Κώστας Ζουράρις στις προηγούμενες Ευρωεκλογές. Απλούστατα, ένα πρώην στέλεχος του Μακεδονικού Μετώπου αφού διέκοψε τη συνεργασία του με τον Στέλιο Παπαθεμελή ίδρυσε μια οργάνωση με τίτλο «Πατριωτικό Μέτωπο» στο οποίο φέρεται να ανήκει και ο «παπουτσοβόλος» ιατρός. Φυσικά ποτέ ένα άτομο του ηθικού αναστήματος του Στέλιου Παπαθεμελή δεν θα ανεχόταν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές ακτιβισμού εναντίον του Πρωθυπουργού. Ο τ. Υπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης διένειμε στα ΜΜΕ την εξής δήλωση-διάψευση:

Το μεταδοθέν από ορισμένα ΜΜΕ ότι ο δράστης του σημερινού επεισοδίου με τον Πρωθυπουργό ανήκει στη Δημοκρατική Αναγέννηση είναι καθ’ολοκληρίαν ψευδές. Η Δημοκρατική Αναγέννηση δεν περιλαμβάνει μέλος με το όνομα Πραπαβέσης.
Στέλιος Παπαθεμελής

Κάντε ένα σχόλιο