Νεκρός βρέθηκε, στην περιοχή Κάβο-Γλυφάδι Μυκόνου, την 06-10-2010 και περί ώρα 16:30 εντός της οικίας του, από συγγενικό του πρόσωπο, ένας ημεδαπός, ηλικίας 73 ετών.

YouTube Preview Image

Πρόκεται για τον 73χρονο Δημήτρη Ζουγανέλη, αδελφό του ιδιοκτήτη του μπαρ της Μυκόνου «Ρεμέτζο» Μάκη Ζουγανέλη, που είναι ένα από τα πιο γνωστά του νησιού.
Ο θανών έφερε εμφανή τραύμα στο κεφάλι και μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος του και από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις τέλεσης εγκληματικής ενέργειας.
Στο χώρο μετέβη άμεσα κλιμάκιο Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, ομάδα του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ν. Αιγαίου καθώς και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών/Τμήμα Εξερευνήσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε σχετικά και ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου.
Προανάκριση για τις συνθήκες τέλεσης του εγκλήματος και την ανακάλυψη του δράστη-ων, ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.

Κάντε ένα σχόλιο