Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις που έσπευσε να κάνει ο υπεύθυνος του Τομέα Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θ. Λεονταρίδης για την εφαρμογή της πρόσφατης σύμβασης για τα ΕΝΑΕ και τα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού που κυρώθηκε με το ν. 3885/2010, δήλωσε τα εξής:

«Την ώρα που η Κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά ώστε η έναρξη εφαρμογής της σύμβασης για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τα υποβρύχια του ΠΝ να γίνει όπως προβλέπει ο ν. 3885/2010 και όπως επιβάλλει το συμφέρον του ελληνικού δημοσίου, η Νέα Δημοκρατία σπεύδει να υιοθετήσει ένα ανυπόγραφο «ενημερωτικό σημείωμα» που δείχνει να απηχεί τις απόψεις της ADM, αλλά, όπως μου δήλωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος της ADM, ούτε προέρχεται ούτε υιοθετείται από αυτόν!

Πρόκειται συνεπώς για αδικαιολόγητη επιπολαιότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που υπενθυμίζει τον τρόπο με τον οποίο η ΝΔ διαχειρίστηκε ως Κυβέρνηση τα θέματα αυτά με τα γνωστά αποτελέσματα, τα οποία αγωνιζόμαστε να διορθώσουμε.

Επί της ουσίας, αρκούν όσα περιλαμβάνονται στην χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που είμαι βέβαιος ότι διάβασαν με προσοχή όλοι οι ενδιαφερόμενοι εντός ή εκτός Ελλάδας και οι νόμιμοι ή αυτόκλητοι εκπρόσωποί τους».

Κάντε ένα σχόλιο