Πάνος Μπεγλίτης ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ, επειδή ακούσαμε και τα χθεσινά δυσοίωνα απ’ την τρόικα και από τον Παπακωνσταντίνου κλπ, μία ερώτηση, απορία που σας αφορά ως Υπουργό. Γιατί δε φέρνουμε πίσω τον κόσμο από το Αφγανιστάν, τους στρατιώτες μας από το Αφγανιστάν, για να πάμε να πούμε στο ΝΑΤΟ, είμαστε σε βαθιά κρίση, σε έκτακτη ανάγκη, δε βγαίνουμε.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Το ερώτημα θα μπορούσε να ήταν εύλογο, λαμβάνοντας υπόψη αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που βιώνουμε. Όμως το κέρδος από μια τέτοια απόφαση θα ήταν πολύ μικρότερο από τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε για την διεθνή εικόνα της χώρας, τη διεθνή της αξιοπιστία και κυρίως το σεβασμό των διεθνών της υποχρεώσεων.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σύμφωνοι. Όλος ο κόσμος όμως ξέρει ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται στον γκρεμό. Δηλαδή το ξέρει όλο ο κόσμος. Ποια διεθνής εικόνα; Ότι κόβουμε από παντού. Όταν κόβεις από τους συνταξιούχους το μεροκάματό τους και το ψωμί τους, δε θα φέρεις πίσω τους ανθρώπους απ’ το Αφγανιστάν που δεν προσφέρουμε και τίποτα εδώ που τα λέμε;

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Μην θεωρείτε κ. Πάïκο ότι το κόστος είναι σχετικά μεγάλο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μικρό είναι και στο συμβολικό επίπεδο ακόμα.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Νομίζω ότι όταν έχουμε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της χώρας, τη διεθνή εικόνα και αξιοπιστία της, τη θέση της στο διεθνές σύστημα, τότε πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, εξίσου ρεαλιστές, έχοντας να διαχειριστούμε αυτή την οικονομική κρίση. Άρα, έχουμε πολλούς άλλους χώρους, πολλά άλλα πεδία στα οποία μπορούμε να προχωρήσουμε άμεσα, μειώνοντας τις δαπάνες, παρά να ξεκινήσουμε απ’ την εξωτερική πολιτική. Και αυτός ο χώρος είναι σημαντικός, όχι όμως να ξεκινήσουμε απ’ αυτό το χώρο που σήμερα προσδίδει μια αξιοπιστία στη χώρα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Επειδή είπατε ότι υπάρχουν πάρα πολλά άλλα πράγματα εκτός από το Αφγανιστάν, να αναφέρω τρία παραδείγματα και να μου πείτε αν έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας. Πριν από λίγο ο κ. Δραγασάκης μας έλεγε ότι το 1/3 του χρέους μας, του εξωτερικού μας χρέους είναι εξοπλισμοί. Ένα.

Δεύτερον. Χθες το βράδυ ο Αλέκος Παπαδόπουλος είπε ότι έχουμε πάρα πολλούς βαθμοφόρους με γαλόνια, Ναυάρχους, Στρατηγούς, Αντιστρατήγους κλπ που κοστίζουν πάρα πολύ. Τρίτον, έχετε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αρμοδιότητας σε οργανισμούς όπως η ΕΑΒ, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα κλπ. Προβλέπονται παρεμβάσεις σε αυτά τα τρία επίπεδα, δηλαδή εξοπλισμοί, προσωπικό Ενόπλων Δυνάμεων και Νομικά Πρόσωπα Ενόπλων Δυνάμεων;

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Αναφέρεστε σε τρία εξαιρετικά κρίσιμα θέματα, στα οποία όχι απλώς σχεδιάζουμε, έχουμε ήδη αρχίσει να μορφοποιούμε τις πρώτες σημαντικές – εγώ θα τις χαρακτήριζα ρηξικέλευθες – αποφάσεις, απ’ την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να ακούσουμε.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Τα παίρνω ένα προς ένα. Πρώτον, αμυντικοί εξοπλισμοί. Έχουμε προχωρήσει ήδη σε μια μεγάλη θεσμική αλλαγή στον τρόπο διαμόρφωσης των αμυντικών αναγκών της χώρας και στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την προμήθεια αμυντικών εξοπλισμών.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πάντως ότι το 1/3 του χρέους μας είναι απ’ τους εξοπλισμούς δεν αμφισβητείται.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Όταν η χώρα για πάρα πολλά χρόνια, πάνω από 20, μετά την μεταπολίτευση, ουσιαστικά δαπανούσε πάνω από το 5% του ΑΕΠ για αμυντικές δαπάνες, αντιλαμβάνεστε ότι ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που συνέβαλε στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πάντως άλλο οι αμυντικές δαπάνες, άλλο οι εξοπλισμοί.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Στις αμυντικές δαπάνες συμπεριλαμβάνονται οι εξοπλισμοί και οι εξοπλισμοί πραγματικά ήταν ένας κύριος παράγοντας που συνέβαλε σε αυτή την κατάσταση. Να σας πω όμως κάτι, για να «κρατήσουμε τα ζύγια» που λέει και ο κόσμος. Δε συνέβαλε πολύ περισσότερο ο τομέας των αμυντικών εξοπλισμών, των οπλικών συστημάτων, από τις δαπάνες ή τα χρέη στο χώρο της υγείας, στο χώρο της παιδείας ή στο χώρο ευρύτερα των επιχειρήσεων του δημόσιου τομέα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τα πετσοκόβουμε αυτά. Ήδη τώρα τα πετσοκόβουμε όλα αυτά.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Θέλω να πω, να έχουμε μια ρεαλιστική προσέγγιση. Βεβαίως συνέβαλε καθοριστικά, όχι όμως καθοριστικότερα ή σημαντικότερα από άλλους τομείς, όπου εκεί είχαμε και σπατάλες και μεγάλα χρέη.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Στα δύο κ. Υπουργέ που σας έθεσα;

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Πρώτο αυτό. Ήδη μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι από τους κύριους, αν όχι ο κύριος συντελεστής δημοσιονομικής εξυγίανσης με σημαντικές μειώσεις και περικοπές στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, πάνω από 1,6 δις ευρώ για το 2010 και εξίσου για το 2011.

Το δεύτερο θέμα, το θέμα των αμυντικών βιομηχανιών του ευρύτερου δημόσιου τομέα για την ΕΑΒ, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και την ΕΛΒΟ. Ήδη σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών έχουμε ορίσει το σύμβουλο ο οποίος θα μελετήσει την προοπτική, το μέλλον, τις δυνατότητες ανάπτυξης και γενικότερα τις παραγωγικές δυνατότητες των αμυντικών βιομηχανιών, έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε έναν βαθύ εξορθολογισμό της λειτουργίας τους, σε μείωση του λειτουργικού κόστους, σε στρατηγικές εταιρικές σχέσεις, ακόμα και στην κατεύθυνση – το εξετάζουμε αυτό – της μερικής ιδιωτικοποίησης των αμυντικών βιομηχανιών.

Θέλω όμως εδώ να κάνω μία διευκρίνιση. Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία είναι από τις πιο σημαντικές αμυντικές βιομηχανίες. Έχει τεράστιες δυνατότητες. Ο σχεδιασμός μας είναι να παραμείνει υπό το δημόσιο έλεγχο γιατί προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες, όχι μόνο στην Πολεμική Αεροπορία, γενικότερα στην ελληνική οικονομία.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ωστόσο μελετάτε τα πάντα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και συγχωνεύσεις και ιδιωτικοποιήσεις.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Δε βρισκόμαστε απλώς στη φάση της μελέτης, βρισκόμαστε ήδη στη φάση των αποφάσεων. Και το τρίτο, ήδη έχουμε αποφασίσει ένα σημαντικό εξορθολογισμό της όλης λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσα από συγχωνεύσεις και κλείσιμο στρατοπέδων, έτσι ώστε όχι μόνο να κερδίσουμε σε κόστος, αλλά κυρίως επιχειρησιακά να δημιουργήσουμε το νέο ελληνικό στρατό που έχει ανάγκη η χώρα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μαθαίνω μάλιστα κ. Υπουργέ ότι θα κλείσετε και στρατόπεδο στην Τρίπολη, εκεί στον κ. Τατούλη, τον οποίο αγαπάτε. Είναι ακριβές αυτό; Εντάξει, αυτό ήταν χιούμορ.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Σχεδιάζουμε πανελλαδικά. Δε σχεδιάζουμε τοπικά. Η προσέγγισή μας έχει στόχο να δημιουργήσουμε όπως σας είπα ένα σύγχρονο στρατό, σύγχρονες Ένοπλες Δυνάμεις.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για τους περισσευούμενους βαθμοφόρους;

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Δεν σας κρύβω, παρότι είμαι στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και παρότι εκλέγομαι βουλευτής στο νομό Κορινθίας, έχω βγει και έχω πει ότι το πρώτο στρατόπεδο που θα κλείσει και έχω συναινέσει ήδη σε αυτό, θα είναι της Κορίνθου, το 6ο Σύνταγμα Πεζικού.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Που έχουμε αναμνήσεις όλοι από εκεί.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Έχετε αναμνήσεις όπως όλοι μας. Άρα, λοιπόν, χωρίς τη λογική του πολιτικού κόστους, χωρίς καμία πολιτική μικροπολιτική σκοπιμότητα, πρέπει να προχωρήσουμε γενναία, με τόλμη.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για τους βαθμοφόρους που σας ρώτησε ο Μανόλης Κοττάκης τους περισσευούμενους τι θα γίνει;

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού των Ενόπλων Δυνάμεων βεβαίως θα υπάρξουν και εκεί όχι απλώς νέες προσεγγίσεις, θα υπάρξουν και αποφάσεις στην κατεύθυνση της μείωσης όπως είπα των στρατοπέδων, της συγχώνευσης στρατοπέδων.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να ρωτήσω κάτι για τον κ. Πάγκαλο τώρα αν μου επιτρέπεις Βασίλη. Χθες το βράδυ ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στο Πολεμικό Μουσείο είπε ότι οι πιλότοι μας είναι ήρωες, αλλά αυτό που κάνουν δεν αποτιμάται σε χρήμα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αλλά όχι παραγωγικοί.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι, δεν είναι παραγωγικοί. Πώς σας ακούστηκε αυτό;

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Σε αυτό έχουμε απαντήσει και εγώ και ο συνάδελφος κ. Βενιζέλος.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι, αλλά επανέρχεται απ’ ότι βλέπουμε.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Τιμούμε όλα τα στελέχη και τους ένστολους και το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία πραγματικά κρατούν πολύ ψηλά το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είναι παραγωγικοί ή δεν είναι;

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Η υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και η δημιουργία Ενόπλων Δυνάμεων που θα είναι ικανές να αποτρέπουν εξωτερικές απειλές, δεν μπορεί να αποτιμηθούν στατιστικά ή με βάση οικονομικά στοιχεία και με αριθμούς. Είναι πολύ πιο σημαντική η συνεισφορά και συμβολή απ’ ότι λένε οι αριθμοί. Άρα, λοιπόν, μην εγκλωβιζόμαστε σε μια στενή λογική αριθμών και στατιστικών. Είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό, παράγουν εθνική ασφάλεια, εμπεδώνουν το αίσθημα εθνικής ασφάλειας στον ελληνικό λαό και αυτό δεν μπορεί να αποτιμηθεί με κανέναν αριθμό, με κανένα στατιστικό στοιχείο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αφού λέτε παράγουν εθνική ασφάλεια, τότε είναι παραγωγικοί.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είστε σαφής κ. Υπουργέ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δημιουργούν αυτές οι παρεμβάσεις του κ. Πάγκαλου, η προηγούμενη και η χθεσινή, κλίμα στις Ένοπλες Δυνάμεις;

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Έχουμε με τον κ. Βενιζέλο μια εξαιρετική συνεργασία τόσο με τη στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και με τα στελέχη και με το πολιτικό προσωπικό. Δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ να ικανοποιούμε ουσιαστικές ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δημιουργούν κλίμα; Δεν μου λέτε όμως.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Έχουν συνείδηση τα στελέχη και η στρατιωτική ηγεσία της κρισιμότητας της κατάστασης. Αντιλαμβάνονται τον κοινωνικό τους ρόλο και το κάνουν πράξη. Συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη συλλογική, εθνική, θα έλεγα, προσπάθεια για τη δημοσιονομική εξυγίανση και για την υπέρβαση της κρίσης.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ να κλείσουμε όπως αρχίσαμε με τα οικονομικά και την τρόικα. Βλέπω από χθες ότι διοχετεύονται πληροφορίες δυσαρέσκειας της τρόικας για Υπουργούς. Μάλιστα αναφέρθηκε ο αριθμός 5 χθες το βράδυ σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων. Ενώ σήμερα το πρωί βλέπω στην ιστοσελίδα της «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ» μια συνέντευξη του κ. Ντερόζ, ενός εκ των μελών της τρόικας, ο οποίος λέει Υπουργούς-managers απαιτούν οι μεταρρυθμίσεις.

Είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι μέλη της τρόικας είτε στο παρασκήνιο είτε στο προσκήνιο, όπως η συνέντευξη που σας αναφέρω, υποδεικνύουν σε μέλη εκλεγμένης κυβέρνησης τι να κάνουν και πώς να συμπεριφερθούν;

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Θέτετε ένα σοβαρό ζήτημα. Οι Υπουργοί έχουν διπλή νομιμοποίηση. Τη δημοκρατική νομιμοποίηση των πολιτών ως εκλεγμένοι από τη μεγάλη πλειοψηφία. Και δεύτερον, έχουν μια ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση γιατί απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού. Είναι θέμα της Κυβέρνησής μας, είναι θέμα του Πρωθυπουργού η υπεράσπιση των Υπουργών. Πρέπει να υπάρξει και μεταξύ των Υπουργών κλίμα αλληλεγγύης, συντροφικότητας, συμπαράταξης και συμπαράστασης σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Θεωρώ μεγάλο λάθος να γίνεται μια δίκη προθέσεων ή να στοχοποιούνται επιμέρους Υπουργοί. Όλοι συμβάλουμε στην κοινή προσπάθεια και πιστεύω ότι πρέπει να φύγουμε απ’ αυτή τη συζήτηση, γιατί βλέπω και εγώ άρθρα ή ακόμα και κύρια άρθρα εφημερίδων που στοχοποιούν επιμέρους Υπουργούς.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ακούστε με λίγο, δεν πρέπει κάποιος, ο Πρωθυπουργός ας πούμε, να πει στους τροϊκανούς, κύριοι, δεν σας πέφτει λόγος γι’ αυτό. Δεν μπορείτε εσείς να διαχωρίζετε Υπουργούς και να πείτε αυτοί συνεργάζονται, αυτοί όχι, αυτοί καλοί, αυτοί καλοί. Δε σας πέφτει λόγος. Δεν πρέπει να το πει κάποιος;

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Αυτό γίνεται καθημερινά μέσα από τη διαπραγμάτευση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σιγά μη γίνεται.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Με τους εκπροσώπους της τρόικα. Μέσα απ’ την υπεράσπιση των θέσεών μας, στο γενικό πλαίσιο που ορίζει το μνημόνιο, με σεβασμό στις διεθνείς συμβατικές υποχρεώσεις της χώρας, αλλά συγχρόνως με ευθύνη για να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ, μιλήσατε για αλληλεγγύη μεταξύ Υπουργών, το ζήτημα είναι πόσο είναι υπαρκτή η έκταση της αλληλεγγύης αυτής, γιατί χθες το βράδυ έκανε το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων φήμη ότι ένας Υπουργός έδινε τους υπόλοιπους συναδέλφους του στην τρόικα ότι δεν συνεργάζονται.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Μου μοιάζει περισσότερο παραπολιτικό αυτό που λέτε, περισσότερο έχει σχέση με το αστυνομικό ρεπορτάζ παρά με το πολιτικό ρεπορτάζ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μη φοβάστε και το αστυνομικό ρεπορτάζ και το παραπολιτικό είναι ουσίας πολύ τελευταία.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Δεν πιστεύω ότι κανείς από τους Υπουργούς, από τα στελέχη της Κυβέρνησης, συνειδητοποιώντας την κρισιμότητα της κατάστασης, βρίσκει ή επιχειρεί να βρει εξιλαστήρια θύματα στο εσωτερικό της Κυβέρνησης.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είστε ικανοποιημένος δηλαδή απ’ την αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ των μελών της Κυβέρνησης.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Πάντα υπάρχει χώρος για ενίσχυση αυτής της μεταξύ μας αλληλεγγύης.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τα είπατε όλα, εντάξει.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχετε διατηρήσει, επιτρέψτε μου να το πω, τις ικανότητες που είχατε ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών άριστα. Αυτή τη διπλωματική ικανότητα στις απαντήσεις.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ήταν εξαιρετικός διπλωμάτης και είναι πολύ καλός πολιτικός.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δε μου λέτε, οι προτάσεις του κ. Αλέκου Παπαδόπουλου πώς σας ακούστηκαν;

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Σέβομαι όλους τους συναδέλφους είτε είναι εν ενεργεία, είτε είναι εκτός πολιτικής. Μάλιστα στην περίπτωση του Αλέκου Παπαδόπουλου με τη μακρά πολιτική του διαδρομή, πιστεύω ότι έχουμε όλοι συμφέρον να ακούσουμε τουλάχιστον. Πολλές φορές μπορεί να μην αποδεχόμαστε επιμέρους προτάσεις. Να ακούσουμε τουλάχιστον, να συνομιλήσουμε, γιατί αναγνωρίζω και στην περίπτωση του Αλέκου Παπαδόπουλου την ευαισθησία, την αγωνία, την προσπάθεια που καταβάλει ο καθένας εντός ή εκτός πολιτικού συστήματος, για να σώσουμε τη χώρα.

Και εντάσσω την προσπάθεια του Αλέκου Παπαδόπουλο σε αυτή την εθνική προσπάθεια να συμβάλουμε όλοι, με προτάσεις αποδεκτές ή μη αποδεκτές, στην υπέρβαση της κρίσης.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ ευχαριστούμε πολύ για τη συνομιλία που είχαμε. Καλή σας μέρα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Την καλημέρα μας.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Και εγώ ευχαριστώ. Καλημέρα.

ΠΗΓΗ Συνέντευξη ΑΝΥΕΘΑ κ. Π. Μπεγλίτη στην εκπομπή του «ΑΘΗΝΑ 98.4»: «Μην Πυροβολείτε την Πολιτική» με τους δημοσιογράφους Β. Πάïκο και Μ. Κοττάκη

Κάντε ένα σχόλιο