Οι Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) περιμένουν με αγωνία την έκδοση του σχετικού προεδρικού διατάγματος μονιμοποίησης τους που εκδίδεται κατόπιν προτάσεως του ΥΕΘΑ ύστερα από απόφαση του οικείου Ανώτατου Συμβουλίου.
Μηνύματα και σχόλια των ΕΜΘ φτάνουν στο Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων ορισμένα από τα οποία λόγω της οξύτητάς τους δεν μπορούμε να τα δημοσιεύουμε. Είναι αλήθεια ότι με την ανεργία που επικρέμεται ως Δαμόκλειος Σπάθη επί της κεφαλής τους (καθώς και επί τας κεφαλάς όλων των Ελλήνων ) η αντίδρασή τους είναι κατανοητή αφού μετά από πολλά χρόνια περιμένουν την μονιμοποίησή τους.

Πιστεύουμε ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα ενδιαφερθεί σύντομα για τους ανθρώπους αυτούς που έχουν προσφέρει τόσα πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις.

3 Σχόλια “Τι θα γίνει με τους Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ);”
  1. Ο/Ηπαναγιωτης λέει:

    Επιτελους δοθηκε μια λυση.Δεν ηταν δυνατον να υπηρετουμε στις ταξεις του στρατου απο 11 χρονια ο μικροτερος εως 26 χρονια ο μεγαλυτερος και να ειμαστε (συμβασιουχοι) .Σε αλλες περιπτωσεις οπως σωστα πραξανε μονιμοποιησαν αντιστοιχους θεσμους.Θα χαρω πολυ αν συνεχισουν να παιρνουν σωστες και δικαιες αποφασεις.ευχαριστω.

  2. Ο/ΗΣΠΥΡΟΣ λέει:

    Δεν θέλω να σας φοβίσω αλλά το ότι σου δίνει την δυνατότητα της αίτησης μονιμοποίησης δεν σημαίνει ότι θα απαντήσουν θετικά, έτσι λοιπόν αν και πιστεύω στον Βενιζέλο θα προτιμούσα να είμαστε σε εγρήγορση, και ποικιλοτρόπως να πιέσουμε για τα θέματα μας .

  3. Ο/Ηπάνος λέει:

    Καλά όλα αυτά, έγινε επιτέλους αυτό που για όλους ήταν λογικό εκτός από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, αλλά πέστε μου οι Ανθυπασπιστές τώρα για πόσα χρόνια θα φοράνε τα ίδια γαλόνια? Μήπως πρέπει να σκεφτούν να δώσουν και κανένα γαλόνι ακόμα !!! έτσι και αλλιώς δεν χάνουν τίποτα –οικονομικά εννοώ.

  4.  
Κάντε ένα σχόλιο