Σύμφωνα με το ιστολόγιο onalert, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κρατείται από τη Παρασκευή ο απόστρατος συνταγματάρχης που κατηγορείται για την ανάρτηση συκοφαντικών και υβριστικών σχολίων εναντίον του Α/ΓΕΣ και της κόρης του.

  • Ο συνταγματάρχης ε.α. αναμένεται να οδηγηθεί μαζί με μία γυναίκα που επίσης συνελήφθη, ενώπιον των  αρχών ,έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές κατηγορίες. Η κατάστασή του είναι δύσκολη αφού τίποτα δεν αποκλείεται, ακόμη και η προφυλάκισή του.

Ο κατηγορούμενος συνταγματάρχης ε.α. έχει συνείδηση της δύσκολης θέσης στην οποία έχει περιέλθει κι έχει ήδη προσλάβει δικηγόρο για την υπεράσπισή του. Το πως θα αντικρούσει τα στοιχεία που υπάρχουν και σύμφωνα με την αστυνομία αποδεικνύουν ότι ο ίδιος ήταν διαχειριστής το blog και αναρτούσε τα επίμαχα σχόλια είναι άγνωστο.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η «αποκωδικοποίηση» των στοιχείων που υπάρχουν στο φορητό υπολογιστή του συνταγματάρχη ε.α. ο οποίος βρέθηκε κατά τη διάρκεια της εφόδου στο σπίτι του αναμένεται να αποκαλύψει ποια άλλα πρόσωπα έπαιζαν ενεργό ρόλο στο συγκεκριμένο blog.

Όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές εντός υπουργείου Άμυνας.

ΠΗΓΗ http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=3&art_id=1836

Οι πληροφορίες προέρχονται από το παραπάνω ιστολόγιο και δημοσιεύονται χωρίς επίσημη ενημέρωση των αρχών και βέβαια με κάθε επιφύλαξη

Κάντε ένα σχόλιο