ΥΠΕΘΑ:«Παρακαλείται το Γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ να επικοινωνήσει με τον βουλευτή Επικρατείας του ΛΑΟΣ Πρέσβη κ. Κοραντή, ο οποίος εκπροσώπησε σήμερα το απόγευμα το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στην τελετή επίσημης εισδοχής του «Παπανικολή» στη δύναμη του Στόλου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αρχηγό του ΓΕΝ, τον Αρχηγό του Στόλου, τον Διοικητή Υποβρυχίων και τον Κυβερνήτη του «Παπανικολής», σε σχέση με την ποιότητα, το αξιόπλοο και το αξιόμαχο του πιο σύγχρονου και αξιόπιστου σκάφους του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Είναι επίσης προφανές, ότι το Γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ δεν έχει ενημερωθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του για τα όσα σχετικά με το «Παπανικολής» – με αφορμή χθεσινά δημοσιογραφικά φληναφήματα- και την κατάστασή του ειπώθηκαν σήμερα το πρωί στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αμυντικών Εξοπλισμών και Συμβάσεων της Βουλής, παρισταμένου -μεταξύ άλλων- και του Αρχηγού του ΓΕΝ, συνεδρίαση στην οποία εκπροσωπήθηκε βεβαίως ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, χωρίς να θέσει κανένα ζήτημα είτε προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είτε προς την ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού, που τιμά το ρόλο της και περιβάλλεται με την απόλυτη εμπιστοσύνη της Πολιτείας».

ΠΗΓΗ ΥΠΕΘΑ

Ένα σχόλιο στο “Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δ. Ελευσινιώτης έχει την εμπιστοσύνη του ΥΠΕΘΑ”
  1. Ο/ΗΑντώνης Ηλιάδης λέει:

    Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΕΜΦΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ S’120 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΛΙΣΗ ΟΤΑΝ ΠΛΕΕΙ ΣΕ ΑΝΑΔΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΩΡΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ (5-6) ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ! ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΡΠΙΛΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ SUT KAI SST’4 MEIΩΝΟΝΤΑΣ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

  2.  
Κάντε ένα σχόλιο