Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Φραγκούλης Φράγκος, και ο Α Υ/ΓΕΣ Αντγος κ. Παναγιώτης Τσολακίδης επισκέφθηκαν την Ελληνική Δύναμη Κοσσόβου, στο Ουρόσεβατς, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της αλλαγής του έτους.

Κατά την επίσκεψη τους, συνοδευόταν μεταξύ των άλλων από μέλη του «Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης», από τον Ολυμπιονίκη Ταγματάρχη εξ’ απονομής (ΠΖ) Δήμα Πύρο και τον τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, οι οποίοι αυτοβούλως και αφιλοκερδώς συμμετείχαν στις εκεί εκδηλώσεις. Κατά την εκεί παραμονή του μετείχε σε δοξολογία στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας, στο Στρατόπεδο «Ρήγας Φεραίος», αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και παραβρέθηκε σε εορταστικό τραπέζι με το προσωπικό της αποστολής.

Επίσης ο Αρχηχός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Φραγκούλης Φράγκος, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της αλλαγής του έτους, επισκέπτεται την 28 Δεκεμβρίου 2010, Μονάδες και Φυλάκια στην Περιοχή Ευθύνης των 95, 79 και 80 ΑΔΤΕ, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό.

ΠΗΓΗ ΓΕΣ

Κάντε ένα σχόλιο