Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Φραγκούλης Φράγκος, επισκέφθηκε Μονάδες και Φυλάκια στην Περιοχή Ευθύνης των 79 και 80 ΑΔΤΕ, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της αλλαγής του έτους.

Ιδιαίτερα κατά την επίσκεψη του στις μικρονήσους Αγαθονήσι, Φαρμακονήσι και Καλόλιμνο, διαπίστωσε το ακμαίο ηθικό και το υψηλό φρόνημα του στρατιωτικού προσωπικού που επανδρώνει τα φυλάκια. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αγαθονησί, παραβρέθηκαν και ακρίτες μόνιμοι κάτοικοι, οι οποίοι έδωσαν ιδιαίτερο χαρακτήρα στον εορτασμό, με την περηφάνια που τους διακατέχει για τον τόπο τους

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Φραγκούλης Φράγκος, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της αλλαγής του έτους, επισκέφθηκε Μονάδες και Φυλάκια στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό. Κατά την παραπάνω επίσκεψη, ξεχωριστή ήταν η εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Καστελόριζο, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικές αρχές.

ΠΗΓΗ ΓΕΣ

Κάντε ένα σχόλιο