Ο Νικήτας Σπίνος είναι ο φωτογράφος της Σχολής Ευελπίδων. Χιλιάδες Ευέλπιδες, Στρατιωτικό και Πολιτικό Προσωπικό της Σχολής Ευελπίδων έχουν φωτογραφηθεί από τον αρχαιότερο φωτογράφο των ΑΣΕΙ. Ο Νικήτας έχει στο ψηφιακό του αρχείο ένα θησαυρό φωτογραφιών μεταξύ των οποίων υπάρχουν μέλη της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, Υπουργοί Εθνικής Άμυνας καθώς και οι οικογένειες των Ευελπίδων.

Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων θεωρεί ότι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε ένα άτομο που σιωπηλά και σεμνά καταγράφει την ιστορία της Σχολής Ευελπίδων με την φωτογραφική και κινηματογραφική του κάμερα.   Αρκετές από τις φωτογραφίες που το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου διαθέτει από τις δραστηριότητες της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων προέρχονται από φωτογραφήσεις του Νικήτα

Η αναφορά αυτή δεν αποτελεί διαφήμιση αλλά ένα μικρό δείγμα εκτίμησης του ερευνητικού ιδρύματός μας σε ένα σεμνό και άξιο καλλιτέχνη που καταγράφει αδιάκοπα και ανεξίτηλα τις δραστηριότητες της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

5 Σχόλια “Νικήτας Σπίνος – Ο φωτογράφος της Σχολής Ευελπίδων”
 1. Ο/ΗΤσιλη Τζένη λέει:

  Πραγματικά είναι από τους ελάχιστους σωστούς επαγγελματίες με μεράκι , φαντασία , πολύ τέχνη και ταλέντο !!
  Πιστός και ηθικός , άξιος εμπιστοσύνης !
  Πάνω από όλα αυτά όμως ,η αγάπη και ο σεβασμός του για όλα αυτά με τα οποία καταπιάνεται τον ανεβάζουν ψηλά !
  Εκεί που λίγοι φτάνουν πραγματικά με την αξία και τα ιδανικά τους !!

  Νικήτα μας ,σ’ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας δίνεις μέσα από την ψυχή και τα ” μάτια ” σου !! Δηλ.την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ σου !!
  Δείχνε μας ” ομορφιά ” …για να μπορούμε να συνεχίζουμε χ-α-μ-ο-γ-ε-λ-ώ-ν-τ-α-ς

 2. Ο/Ηevelpis λέει:

  Νικήτα οι φωτογραφίες σου είναι εξαιρετικές. Τέλεια μας έβγαλες στην ορκωμοσία ! Να είσαι καλά!

 3. Ο/ΗΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ λέει:

  Άψογη δουλειά, μεράκι, υπευθυνότητα, άμεση ανταπόκριση, όμορφο και καλλιτεχνικό περιβάλλον στο χώρο εργασίας, χαρακτηρίζουν τη δουλεία του Νικήτα που τον ξέρω 35 χρόνια!!!. Αλλά επειδή ΠΑΝΤΑ φταίνε και……….. οι δύο, πολύ σημαντική και κορυφαία επαγγελματική εργασία από την ευγενική και γλυκύτατη σύζυγό του Βάσω. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!!!!!

 4. Ο/Ηanastasia kavallari λέει:

  Πλούσια θεματολογία, τρυφερή και ταυτόχρονα φρέσκια ματιά, επαγγελματικό αποτέλεσμα. Το μεράκι ευτυχώς παραμένει κινητήρια δύναμη για καλλιτέχνες όπως ο Νικήτας Σπίνος που θέλει να βλέπει τη ζωή σαν ένα θαύμα και να μας κλείνει το μάτι αισιόδοξα μέσα από το φακό του. Συντονιζόμαστε “πετώντας” στο ίδιο μήκος κύματος. OVER!

 5. Ο/Ηo λέει:

  Kalimera!Exei kaneis to mail tou Nikita h to thlefwno.Thelw kapoies palies fotografies pou tis ebgale kai twra metaniwnw pou den tis pira.

 6.  
Κάντε ένα σχόλιο