Ασφαλώς όλοι περίμεναν την τελική επίθεση κατά του Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου την περίοδο των κρίσεων. Αφορμή στάθηκε μια απλή έκφραση του ΑΝΥΕΘΑ στο ερώτημα που αφορούσε την άσκηση ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ.

Η απάντηση του ΑΝΥΕΘΑ διογκώθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε μια προσπάθεια να χτυπηθεί ένας άξιος Στρατηγός που φυσικά είναι τόσο εύθικτος ώστε έθεσε αμέσως την παραίτησή του στη διάθεση του ΥΕΘΑ η οποία ευτυχώς δεν έγινε δεκτή,  σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα. Και πάλι όμως τα ίδια δημοσιεύματα διογκώνουν το θέμα και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα δυσαρέσκειας εκεί που δεν υπάρχει. Καμία σύγκρουση και καμία τριβή δεν έχει διαπιστωθεί στο ΥΠΕΘΑ ενώ για τον Αρχηγό ΓΕΣ ποτέ η θέση του δεν αποτελούσε επαγγελματικό αυτοσκοπό καριέρας αλλά ένα χρέος στην Πατρίδα.

Να αγνοήσουν όλοι τα δηλητηριώδη δημοσιεύματα που προσπαθούν να δημιουργήσουν την εντύπωση ενός κλίματος πόλωσης μεταξύ του Αρχηγού ΓΕΣ και του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Δεν θα καθορίσουν τα blogs και οι φυλλάδες τις κρίσεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η Διοίκηση στα Γενικά Επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι reality show που στηρίζεται σε εντυπώσεις. Φτάνουν πια αυτές οι επικοινωνιακές ανοησίες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται Επιστήμονες Στρατηγούς σαν τον Φραγκούλη Φράγκο και αλίμονο αν επικρατήσουν οι κραυγές των πληρωμένων δημοσιευμάτων.

Αν χάσει ο Βενιζέλος τον πιο άξιο συνεργάτη του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον Στρατηγό Φράγκο  εξ’ αιτίας ενός ασήμαντου περιστατικού τότε η θέση του Α/ΓΕΣ η του Α/ΓΕΕΘΑ θα είναι υπερβολικά εύθραυστη στο μέλλον. Αποτελεί χρέος του ΥΕΘΑ να υποστηρίξει τον Στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο και να αδιαφορήσει για τις άθλιες επιθέσεις εναντίον του από οργανωμένα κυκλώματα.

Διαβάστε εδώ όλη την αλήθεια για τη Στρατιωτική Άσκηση ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ

Κάντε ένα σχόλιο