Αθανάσιος ΔρούγοςΤο Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων έλαβε ένα μήνυμα από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Δρ. Αθανάσιου Δρούγου καλού στρατιωτικού αναλυτή και φίλου του ιδρύματος μας. Στο μήνυμα αυτό  ο Δρ. Αθανάσιος Δρούγος φερόταν να ζητάει χρήματα δανεικά για να επιστρέψει στην Ελλάδα από την την Ισπανία. Το ίδιο μήνυμα έλαβαν και άλλοι γνωστοί και φίλοι του γνωστού επιστήμονα. Δημοσιεύουμε το γεγονός για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και το όνομα του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστοι στέλνουν μηνύματα εξ’ ονόματος επιστημόνων των Ενόπλων Δυνάμεων αφού αντίστοιχα ανώνυμα μηνύματα έχουν σταλεί με διάφορα σχόλια και αιτιάσεις για στελέχη Ανωτάτων Στρατιωτικών Σχολών. Ο Κυβερνοπόλεμος είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη όπως όλοι γνωρίζουν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Το μήνυμα που έλαβαν πλήθος αποδέκτες από την προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση του Δρ. Α. Δρούγου ακολουθεί

Hope you get this on time,sorry I didn’t inform you about my trip in Spain for a program, I’m presently in Madrid and am having some difficulties here because i misplaced my wallet on my way to the hotel where my money and other valuable things were kept.I want you to assist me with a loan of (2,600 Euro = $3300) to sort-out my hotel bills and to get myself back home.

I have spoken to the embassy here but they are not responding to the matter effectively,I will appreciate whatever you can afford to assist me with,I’ll Refund the money back to you as soon as i return, let me know if you can be of any help. I don’t have a phone where i can be reached. Please let me know immediately.
Thanks
Dr Athanasios E. Drougos

Ακολουθεί το κείμενο που ανάρτησε ο γνωστός στρατιωτικός αναλυτής στην ιστοσελίδα του
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.

ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 20-2-2011 ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝH ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ. Η ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 21-2-2011 ΑΠΕΔΩΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΕΒΗΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ-ΑΘΛΙΑ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ-ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ-ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ-ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ-ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΜΥΝΑ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΠΕΙΘΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΠΕΡΙ HOAX. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΡΑΨΙΜΟ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ «ΜΕ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ/ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ/ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ/ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ(!)/ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΥ 3000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΩ!!». ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΑΝΕ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ 142 ΑΤΟΜΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ EMAIL ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΗΜΟΥΝΑ(!) ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΗΡΓΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΞΕΝΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΧΩΡΑΣ ΕΔΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΜΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ. ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΟΥΝ ΣΤΟ 30% ΤΟΥ ΗΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΛΙΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ(ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ) ΑΜΕΣΩΣ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΩΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ/ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ/ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ-ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΥΡΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ.

ΤΕΛΟΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΛΑΒΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ. ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΕΙΡΑ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΑΦΙΕΣ ΚΛΠ. ΘΕΛΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΕΡΕΣ-ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΕΝΙΣΧΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΑΜΥΝΑΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ.

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ

Κάντε ένα σχόλιο