Εντολή στο δικηγόρο του να καταθέσει μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος blog της Κορίνθου, έδωσε στο δικηγόρο του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης.
Αφορμή στάθηκε ανάρτηση του blog, που σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό αφήνει υπονοούμενα σε βάρος του σχετικά με τους αμυντικούς εξοπλισμούς.

Ο κ. Μπεγλίτης ενημέρωσε παράλληλα τον Εισαγγελέα Κορίνθου, ώστε να ασκήσει τις εκ του νόμου προβλεπόμενες αρμοδιότητές του, ενώ έστειλε το δημοσίευμα στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο κ. Οικονόμου, για τις δικές του ενέργειες.

Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο κ. Μπεγλίτης το επίμαχο δημοσίευμα, «με το γνωστό “γκεμπελίστικο” τρόπο και με μισόλογα και υπονοούμενα», επιχειρεί να πλήξει την πολιτική, προσωπική και ηθική αξιοπρέπεια και εντιμότητά του.

«Είναι προφανές ότι αυτή η φασίζουσα και εκβιαστική πρακτική δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη από την πλευρά μου», προσθέτει.

Σημειώνει παράλληλα ότι στην πολιτική του διαδρομή ουδέποτε επιζήτησε να βρεθώ εκτός του ελέγχου και της κριτικής, αλλά όπως σημειώνει, τη συνειδητή αυτή πολιτική του στάση «ορισμένοι “ανώνυμοι” κύκλοι του διαδικτύου, την εξέλαβαν, προφανώς, ως αδυναμία, ώστε να διαβούν τα όρια της δημοσιογραφικής και πολιτικής δεοντολογίας και ελευθερίας και να προχωρήσουν στις αναρτημένες αθλιότητες και συκοφαντίες τους, εις βάρος μου».

Ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, θα βρίσκεται αύριο στις 9 το πρωί στα δικαστήρια της Κορίνθου, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ναυτεμπορική

Κάντε ένα σχόλιο