Ο Υπεύθυνος  του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Δράμας κ. Μαργαρίτης Τζίμας, έστειλε την παρακάτω δήλωση στην “Αθηνά”: «Μεγάλη απήχηση και αποδοχή είχε η Πρόταση του προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για την αναθεώρηση του τρόπου εισαγωγής στις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές της Αστυνομίας. Οι υποψήφιοι να εισάγονται, όχι μέσα από Πανελλήνιες Εξετάσεις, αλλά με εξετάσεις στις Σχολές.

Έτσι θα υπηρετούν το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας όσοι πραγματικά το θέλουν και όχι γιατί τυχαία σκάλωσαν σε μια Σχολή.

Έτσι αναβαθμίζεται το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, χωρίς να πλήττεται το αδιάβλητο των εξετάσεων.

Φυσικά, το ΠΑΣΟΚ εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια όταν -επιχειρώντας να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα- φτάνει στο σημείο να μιλά για δήθεν «επαναφορά πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων»!!!

Ήταν αυτό που καθιέρωσε την πράσινη κάρτα για τις προσλήψεις ως απαραίτητο προσόν.

Και είναι το ΠΑΣΟΚ που, ως κυβέρνηση, καταπατά κάθε έννοια αξιοκρατίας στις προαγωγές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας».

Κάντε ένα σχόλιο