Η Γαλλία μπορεί να προσδώσει κύρος σε ένα μελλοντικό ενιαίο Ευρωπαϊκό Στρατό με το πυρηνικό της οπλοστάσιο. Η Γαλλία είναι υπερδύναμη και το αποδεικνύει συνεχώς ορθώνοντας το ανάστημα της στις ΗΠΑ σε κάθε περίσταση. Η Γαλλία είναι επικίνδυνη για τις ΗΠΑ (όπως και η Ρωσία) και σε κάθε περίπτωση έπρεπε να εξευτελιστεί ώστε να αποδειχθεί το ήθος και η ακεραιότητα των Αμερικανών. Φυσικά ο Σαρκοζί κατάφερε να εκτονώσει και να κατευνάσει τα δικά του ερωτικά πάθη με ένα μοντέλο υψηλού επιπέδου που παντρεύτηκε νομίμως έτσι προς το παρών είναι ασφαλής. Ο Πούτιν από την άλλη μεριά είναι πολύ προσεκτικός αν και δεν έχει ανάγκη να κρυφτεί αφού στη Ρωσία οι άγραφοι κανόνες περί σεξουαλικής ελευθερίας είναι πολύ πιο χαλαροί (εξάγοντας σχετικά «προϊόντα» και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες).

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν ήταν ο Γαλλικός αδύναμος κρίκος που «έπρεπε να σπάσει». Ένα άτομο που διαχειρίζεται δισεκατομμύρια, που διαθέτει τεράστια περιουσία και αυτός και η σύζυγός του, που διέμενε σε ένα διαμέρισμα που στοίχιζε 3000 δολάρια τη βραδιά επιτέθηκε να βιάσει μια φτωχή μετανάστρια καμαριέρα! Και μάλιστα σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ την ανάγκασε να κάνει δια της βίας πράξεις που έθεταν την ίδια τη σωματική του ακεραιότητα και αρτιμέλεια σε κίνδυνο! Δεν πείθουν κανένα αυτές οι κατηγορίες, πρόκειται σίγουρα για σκευωρία αφού υπήρξε προφανώς αμοιβαία συναίνεση στην εν λόγω πράξη.

Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων θεωρεί ότι ο τέως μέλλοντας (sic) Πρόεδρος της Γαλλίας Ντομινίκ Στρος-Καν γνώριζε πολλά και τώρα στη φυλακή θα αρχίσει να μιλάει. Θα μιλήσει για διεθνείς συμφωνίες, για κωδικούς λογαριασμούς τραπεζών, για αδύναμα σημεία ισχυρών μεγιστάνων. Πρόκειται για μια ζωντανή πυρηνική βόμβα στα χέρια των ΗΠΑ αφού ακόμη και αν δεν δώσει τα στοιχεία που θέλουν σίγουρα θα εκδικηθεί αυτούς που νομίζει ότι τον παγίδευσαν. Στο επόμενο διάστημα θα δούμε παράξενες οικονομικές εκρήξεις σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, θα δούμε μεγάλα ονόματα της παγκόσμια οικονομίας να καταρρέουν, γεγονότα που θα οφείλονται στα στοιχεία και τις αποκαλύψεις που θα κάνει ο Διευθυντής του ΔΝΤ στους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη ώρα είτε εκούσια είτε ακούσια.

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν δεν εξουδετερώθηκε, απλώς απασφαλίστηκε και ενεργοποιήθηκε απλώς δεν ακούμε ακόμη τον ήχο του ωρολογιακού μηχανισμού διότι δεν πρόκειται για μια συμβατική βόμβα αλλά για ένα Γαλλικό πυρηνικό όπλο που έπεσε στα χέρια των ΗΠΑ.

Κάντε ένα σχόλιο