Δείτε τους στυγερούς λαθρομετανάστες δολοφόνους του άτυχου Μανώλη Καντάρη να οδηγούνται στον εισαγγελέα.
YouTube Preview Image

YouTube Preview Image
Είναι Αφγανικής καταγωγής σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες ενώ ο τρίτος είναι Πακιστανός και καταζητείται. Θα πρέπει άμεσα να εξεταστεί το ενδεχόμενο να προέρχονται από τις τάξεις των Ταλεμπάν αφού σίγουρα έχουν διεισδύσει στην Ελλάδα και ομάδες τρομοκρατών από το Αφγανιστάν. Ο άνετος τρόπος που έδρασαν αποδεικνύει ότι υπάρχουν ομάδες που τους στηρίζουν ενώ παράλληλα η κατάδοση τους από άλλους αλλοδαπούς ενδεχομένως να οδηγήσει σε ενέργειες αντιποίνων. Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων θεωρεί ότι είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να υπάρξουν στην Αθήνα βομβιστικές ενέργειες Ταλεμπάν και Μουτζαχεντίν που έχουν παρεισφρήσει στην Ελλάδα μεταξύ των αλλοδαπών λαθρομεταναστών.
Να μην παρασύρονται οι Έλληνες από την εικόνα των φονιάδων (ξυρισμένοι, κουρεμένοι με αθλητικά μπλουζάκια κλπ) που δεν θυμίζει Ταλεμπάν και Μουτζαχεντίν. Αν αφήσουν γένια και φορέσουν τα παραδοσιακά ρούχα των Αφγανών, όπως ήταν στην πατρίδα τους δηλαδή, θα προκαλέσουν φρίκη και τρόμο στους δρόμους της Αθήνας. Εξ’ άλλου οι Ταλεμπάν ήταν κυρίως φοιτητές των Αφγανικών πανεπιστημίων που δημιούργησαν τη θηριώδη αυτή στρατιωτική ομάδα.

Θυμηθείτε το νεαρό Αμερικανό Πακιστανικής καταγωγής (Faisal Shahzad) που προσπάθησε να πυροδοτήσει ένα αυτοκίνητο με εκρηκτικά στην κεντρική πλατεία της Νέας Υόρκης. Είχε ενταχθεί πλήρως στον τρόπο ζωής των ΗΠΑ και όμως δεν έπαψε ποτέ να ελέγχεται από τους τρομοκράτες.
Η πρόταση του Διονύση Σαββόπουλου για μεταφορά των λαθρομεταναστών σε ακατοίκητα νησιά είναι μια πολύ λογική λύση αφού δυστυχώς η άμεση απέλασή τους προσκρούσει σε άθλιες δικαιολογίες των αρμοδίων.

Κάντε ένα σχόλιο