Θερμά Συγχαρητήρια στον κ. Πάνο Μπεγλίτη που ορίστηκε νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας  μετά την αποχώρηση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου ακριβώς όπως είχε προτείνει και προβλέψει το Κέντρο Ελέγχου Όπλων. Ο νέος ΥΕΘΑ θα μπορέσει τώρα να τρέξει όλες τις υποθέσεις που είχαν βαλτώσει λόγω της διαρχίας που υπήρχε αφού ήταν γνωστό ότι ο κ. Βενιζέλος ήθελε να ελέγχει τα πάντα και επειδή δεν προλάβαινε τα πάντα υπήρχαν καθυστερήσεις σε πολλές υποθέσεις.

Μαζί με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο επιβάλλεται σίγουρα να μετακινηθεί και ο μέχρι σήμερα νομικός σύμβουλος του ο Στρατολόγος κ. Σπύρος Γιαννακάκης ώστε να αναλάβουν τις νομικές υποθέσεις του ΥΠΕΘΑ δύο έγκριτοι νομικοί σύμβουλοι, οι στρατιωτικοί Δικαστές κ. Οδυσσέας Καμπόλης, κ. Δημήτρης Οικονόμου, που υποστηρίζουν μέχρι σήμερα με επιτυχία το έργου του κ. Μπεγλίτη. Ο νέος ΥΕΘΑ μαζί με το νομικό του επιτελείο θα λύσει προβλήματα που χρονίζουν στο ΥΠΕΘΑ ενώ εξαιρετική αναμένεται να είναι και η συνεργασία του με τον νυν Αρχηγό ΓΕΣ Αντγο κ. Φραγκούλη Φράγκο (παρά τις κακόβουλες φήμες περί του αντιθέτου).

Όλοι οι φάκελοι που στοιβάζονται μέχρι σήμερα στα γραφεία των υπασπιστών, συμβούλων και συνεργατών του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου πρέπει τώρα να διαβιβαστούν στο επιτελείο του κ. Πάνου Μπεγλίτη για μια σοβαρή και ταχεία διαχείριση. Επιτέλους!

Κάντε ένα σχόλιο