Στέλιος Παπαθεμελής: Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων επιμένει να διακόπτει την συνταξιοδότηση Βορειοηπειρωτών ως ανασφαλίστων υπερηλίκων, με την αιτιολογία ότι «δεν κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα και όταν έρχονται φιλοξενούνται από συγγενείς τους».

Η απόφαση είναι παράλογη και πολιτικά επιεικώς μυωπική. Αν κάποιοι «φυλάγουν Θερμοπύλες» στην πολύπαθη Βόρειο Ήπειρο, πρέπει να τους εξασφαλίσουμε τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις παραμονής.

Επ’ ευκαιρία, να προκαλέσουμε ρεύμα παλιννόστησης στους εδώ εγκαταβιούντες Βορειοηπειρώτες που έχουν λάβει αυτή τη σύνταξη, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα εξακολουθήσουν να την λαμβάνουν εκεί.

2 Σχόλια “Παπαθεμελής: Ο ΟΓΑ διακόπτει τις συντάξεις στους Βορειοηπειρώτες”
  1. Ο/ΗGreg61 λέει:

    Καλά κάνει και τις κόβει όλες τις συντάξεις ανθρώπων που δέν πλήρωσαν!

    Στην οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε, πρώτα θα πρέπει να κοπούν οι συντάξεις που διαρρέουν στις εκτός της Χώρας μας Οικονομίες και δή ΟΛΩΝ αυτών που δέν κατέβαλαν ασφαλιστικές εισφορές και, άν απαιτείται κατόπιν, να δούμε τί θα γίνει και μ’ αυτές των Ελλήνων που πλήρωναν εισφορές μέχρι τώρα για αξιοπρεπέστερα γεράματα αλλ’ οι εισφορές αυτές κατασπαταλήθηκαν άνευ ερωτήσεως των μέχρι τώρα εισφερόντων.

  2. Ο/ΗΛ. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ λέει:

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  3.  
Κάντε ένα σχόλιο