Η ψυχολογία του όχλου και της προπαγάνδας δεν είναι καλά γνωστή σε όλους τους αθώους  νέους, οικογενειάρχες και πάσης φύσεως πολίτες που συμμετέχουν στις δικαιολογημένες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των εξοντωτικών μέτρων που επιβάλλει το Μνημόνιο. Όμως την ψυχολογία αυτή την ξέρουν καλά όσοι «σπουδάζουν» την προπαγάνδα και την χειραγώγηση του όχλου (δείτε τι συμβαίνει στα γήπεδα και στις διαδηλώσεις). Δημοσιεύουμε λοιπόν ορισμένες σκέψεις με την ελπίδα και την ευχή να διδάξουν και να επιμορφώσουν.

Όταν μαγνητιστεί, συσπειρωθεί και εστιαστεί ο όχλος πάνω σε ένα αρνητικό σημείο της κοινωνίας τότε αρκεί να υπάρξει μια κινούσα δύναμη, ένα έναυσμα, ένα «δάχτυλο» που θα δείξει ένα άτομο ως υπεύθυνο. Η τακτική αυτή είναι το γνωστό κυνήγι μαγισσών που έκαψε και εξολόθρευσε πλήθος αθώων στο μεσαίωνα. Κατά συνέπεια αρκεί να φωνάξει κάποιος στο πλήθος ότι εντοπίστηκε ο κλέφτης Βουλευτής ώστε να τον λυντσάρουν. Δεν έχει σημασία αν είναι νέος και άφθαρτος Βουλευτής ούτε έχει σημασία αν δεν είναι καν Βουλευτής αρκεί την στιγμή της οργής του όχλου να χαρακτηριστεί «Κλέφτης Βουλευτής».

Οι «μπαχαλάκηδες» είναι μάστορες στην πρόκληση βίαιων συγκρούσεων και καραδοκούν να μετατρέψουν αυτές τις ειρηνικές συγκεντρώσεις σε αιματηρές συμπλοκές με την αστυνομία. Οι αθώοι πολίτες ούτε που θα καταλάβουν πως θα εμπλακούν σε συγκρούσεις αφού οι προβοκάτορες θα ακροβολιστούν μέσα στον όχλο και θα προκαλέσουν με τη γνωστή μέθοδο της σπειροειδούς κλάκας αλυσιδωτή αντίδραση. Οι πολίτες να έχουν αντιστάσεις και να μην αντιδρούν ακαριαία στο σύνθημα «αυτός είναι, πιάστε τον».

Βασική επιδίωξη όλων των ανατρεπτικών στοιχείων είναι η εισβολή στο κτίριο της Βουλής και η τελική κατάληψή του προκειμένου να καταστεί στρατηγείο δήθεν του Λαού που όμως ουσιαστικά σύντομα θα αποτελέσει εστία βίας και εγκλήματος αφού δεν υπάρχει επανάσταση στην ιστορία της ανθρωπότητας που δεν διαβρώθηκε από τη διαφθορά αυτών που ανέλαβαν την ηγεσία της επανάστασης.

Είναι θέμα χρόνου η εμφάνιση του «Τσε Γκεβάρα» η του «Χίτλερ» της Ελλάδας. Όλη αυτή η ορμή, η οργή και το πάθος του κόσμου αναζητάει ένα Μεσσία που πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά.

Ο επίδοξος Έλληνας «Τσε Γκεβάρα» πρέπει

  • Να είναι φτωχός η να φαίνεται φτωχός
  • Να μην έχει εμπλακεί στην πολιτική μέχρι σήμερα
  • Να έχει εμφάνιση που θα πείσει το πλήθος ότι έχει την ανατρεπτική ουσία. Για παράδειγμα δεν είναι δυνατόν να ιδρύσεις θρησκεία στην Αμερική αν δεν μοιάζεις με το Χριστό η έστω σαν Άγγελος (η τουλάχιστον ως ασπρομάλλης καλοκάγαθος Άγιος). Κατά συνέπεια η εμφάνισή του πρέπει να θυμίζει τον Τσε Γκεβάρα η να ανήκει στη Γενιά του Πολυτεχνείου που δεν εξαργύρωσε ακόμη την δόξα της περιόδου εκείνης (οι σημερινοί βουλευτές της γενιάς του Πολυτεχνείου είναι «καμμένοι»)

Ο επίδοξος «Χίτλερ» πρέπει

  • Να έχει σχέση με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, να είναι εθνικιστής και πολέμιος των λαθρομεταναστών
  • Να έχει στρατιωτική και γενικά πειθαρχημένη εμφάνιση
  • Να εμπνέει όσους θεωρούν ότι η περίοδος της Διδακτορίας στην Ελλάδα αν και ήταν τυραννική δεν ήταν διεφθαρμένη και οδήγησε στην οικονομική ανάπτυξη
  • Να είναι εμφανέστατα Χριστιανός Ορθόδοξος
  • Να είναι έτοιμος να κάνει πόλεμο με τους Τούρκους

Πιθανότατα, είναι θέμα χρόνου η κατάληψη μεγάλων κυβερνητικών κτιρίων και ίσως και της Βουλής προκειμένου να ξεκινήσει μια μεγάλη εξέγερση που θα προκαλέσει θύματα αρχικά στον πολιτικό κόσμο και στη συνέχεια στους αθώους πολίτες λόγω της αναρχίας που θα προκύψει. Οι εξεγέρσεις αναμένεται να γενικευθούν και μεταξύ των πολιτών αφού ίσως υπάρξει ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των φτωχών ανέργων και των προνομιούχων. Τα κίνητρα της Γαλλικής Επανάστασης είναι διαχρονικά και παγκόσμια!

Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων είναι εξαιρετικά απαισιόδοξο σχετικά με την Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια η οποία κινδυνεύει από αυτούς που θα κατευθύνουν δολίως αυτή την τεράστια λαϊκή οργή εναντίον των πάσης φύσεων προσωπικών εχθρών τους. Καλούνται οι Έλληνες Πολίτες να είναι προσεκτικοί και να μην δώσουν λευκή επιταγή σε κανένα καινοφανή Μεσσία ώστε να μην μετατραπεί η Πατρίδα μας στην «Φάρμα των Ζώων» του George Orwell. Μόνο αγαθές προσωπικότητες σαν το Μίκη Θεοδωράκη μπορούν πλέον να εμπνέουν αλλά πίσω από τον τιτάνα αυτό του πολιτισμού ίσως καραδοκούν, χωρίς φυσικά να το γνωρίζει ο ίδιος,  επίδοξοι Snowball και Napoleon της Ελλάδας που θα εκμεταλλευθούν την αίγλη του καλλιτέχνη ώστε να παρουσιαστούν ως «Παράκλητοι» και «Μεσσίες».

Στο μέλλον αναμένονται βίαιες και ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα που ίσως και να θυμίζουν την εξέγερση της Συρίας και της Αιγύπτου! Οι Έλληνες να παραμείνουν συσπειρωμένοι και να ομονοούν!

Κάντε ένα σχόλιο