Στέφανος ΜουζουράκηςΠολλές και μεγάλες οι νομικές επιτυχίες του Νομικού Συμβούλου του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων ο οποίος έχει εκπροσωπήσει πολλούς καθηγητές των Ανωτάτων Στρατιωτικών στα Διοικητικά Δικαστήρια. Ο Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ. Στέφανος Μουζουράκης θεωρείται ειδικός σε θέματα Ανώτατης Στρατιωτικής Εκπαίδευσης και Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αποτελεί μόνιμη πηγή συμβουλών και υποστήριξης για την Κοσμητεία και για πολλούς Καθηγητές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.  Η νομική του ομάδα αναλαμβάνει συχνά τις υποθέσεις που Στρατιωτικοί και Πολίτες αναφέρουν-καταγγέλλουν στην “Αθηνά” αφού το ίδρυμα μας ως μη κερδοσκοπικό ερευνητικό ίδρυμα κοινωφελούς χαρακτήρα υποστηρίζει τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μέσω των Νομικών μας Συμβούλων. Αναφέρουμε συνοπτικά το βιογραφικό του:
Ο ανωτέρω είναι απόφοιτος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιπλέον δε είναι κάτοχος τόσο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου Aix-Marseille της Γαλλίας, με εξειδίκευση στο Διοικητικό και Συνταγματικό Δίκαιο της Γαλλίας, όσο και διδακτορικού διπλώματος που του απονεμήθηκε από το Πανεπιστήμιο των Αθηνών κατόπιν εκπόνησης διδακτορικής διατριβής με αντικείμενο τις συμβάσεις του δημοσίου. Κατά τα έτη 2002 έως 2005 ήταν καθηγητής Διοικητικού και Συνταγματικού Δικαίου στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ έχει δημοσιεύσει και επιστημονικά άρθρα στο νομικό περιοδικό “Διοικητική Δίκη”.

Δικηγόρος στους Άρειο Πάγο και Συμβούλιο της Επικρατείας από το έτος 1998, παράλληλα με την ελεύθερη δικηγορία είναι και νομικός σύμβουλος του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου “1η Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής”, στην εποπτεία και έλεγχο του οποίου υπάγονται όλα τα νοσοκομεία και λοιπές μονάδες υγείας και πρόνοιας που λειτουργούν στο νομό Αττικής, πλην εκείνων του Πειραιά και της Δυτικής Αττικής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση:Σταδίου 51, 105 59, Αθήνα
  • Τηλέφωνα :2103235148, 6944412991
  • Τηλεομοιοτυπικό ( Φαξ ) :2103244816
  • Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο:stefmouz@yahoo.gr, stmouzou@otenet.gr

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.