Ο γνωστός εγκληματίας που διέφυγε με ελικόπτερο από τις φυλακές κατάφερε να κάνει σκόνη τα συστήματα ασφαλείας των φυλακών. Το ίδιο άτομο κατάφερε να ρεζιλέψει τα συστήματα ασφαλείας των τραπεζών καθώς και τα συστήματα φύλαξης κρατουμένων στα αστυνομικά τμήματα. Η γνωστή τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη ρεζίλεψε τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, της ΕΥΠ καθώς και τις μεθόδους της Ελληνικής Αστυνομίας αφού εκτελούσε τα θύματά της για δεκαετίες χωρίς εντοπισμό. Παράλληλα, οι εγκληματίες λαθρομετανάστες συχνά ξεφτιλίζουν τις μεθόδους φύλαξης τους στα αστυνομικά τμήματα και τις φυλακές ενώ γνωστοί καταχραστές του Δημοσίου είναι ακόμη ελεύθεροι εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα πολλοί καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις στον πολιτικό βίο της χώρας. Επίσης το οικονομικό έγκλημα έχει πάρει διαστάσεις επιστήμης και οι θιασώτες του είναι πλέον εγκληματικές ιδιοφυΐες. Όλοι αυτοί όταν συλληφθούν πάνε στη φυλακή (υποτίθεται) σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Το ηλεκτρονικό όμως έγκλημα της καταστροφής εξ’ αποστάσεως πανάκριβου λογισμικού μόνο στην Ελλάδα χειροκροτείται από ανώριμα άτομα που νομίζουν ότι τους χάκερς “τους παίρνουν οι Αμερικάνοι” (όπως είδαν ότι έγινε μια φορά σε μια ταινία στην τηλεόραση).

Αν κάποιος διαρρήξει το σπίτι και σας φορμάρει το σκληρό δίσκο στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή σβήνοντας εργασίες μηνών (ίσως και ετών) τότε είναι πιθανό να έρθουν πολιτικοί, δημοσιογράφοι ακόμη και αστυνομικοί του ηλεκτρονικού εγκλήματος να τον συγχαρούν και να τον προτείνουν για πρόσληψη στο Δημόσιο, έτσι δεν είναι; Ε λοιπόν καμία διαφορά δεν έχει αυτός που έσπασε την πόρτα και σας κατάστρεψε την δουλειά σας με αυτόν που το έκανε εξ’ αποστάσεως μέσω διαδικτύου. Είναι πολύ εύκολο να καταστρέψεις ηλεκτρονικά συστήματα αλλά πολύ δύσκολο να τα στήσεις.

Το ΕΚΕΟ θεωρεί εγκληματική τη δημόσια επιδοκιμασία του νεαρού που επιμόλυνε ηλεκτρονικά συστήματα εξ’ αποστάσεως, που έκλεβε χρήματα και διατηρούσε πλαστές πιστωτικές κάρτες και διέπραττε όλα τα καταγγελλόμενα εγκλήματα. Αντί να καλούμε τη νεολαία να παράγει δημιουργικό λογισμικό χειροκροτούμε αυτούς που το χαλάνε προκειμένου να κερδίσουν παράνομο κέρδος. Αίσχος! Περιμένουμε τώρα να δούμε και άλλους νέους Έλληνες να καταστρέφουν ηλεκτρονικά συστήματα στο διαδίκτυο προκειμένου να τους χειροκροτήσουν αυτοί που θα έπρεπε να τους επικρίνουν. Απόλυτη ανοησία των αρμοδίων!

Παιδιά αντισταθείτε στο πρότυπο του εγκληματία Χάκερ που προβάλλουν αυτοί που κατέστρεψαν την Παιδεία και την Οικονομία μας και ακολουθείστε το πρότυπο των συνομηλίκων σας που ίδρυσαν νόμιμους εμπορικούς κολοσσούς!

Κάντε ένα σχόλιο