Όσα συνέβησαν κατά το χθεσινό εικοσιτετράωρο στο Σύνταγμα είναι «οικτρόν ιδείν και απίστευτον ειπείν». Τα θλιβερά επεισόδια ήταν «προβοκατόρικα» και το σχετικό video μαρτυρεί αδιάψευστα γι΄ αυτό.

Το κράτος έγινε ρεζίλι των σκυλιών.

Η κοινή γνώμη δεν «μασάει» άλλο το παραμύθι των  «γνωστών – αγνώστων». Δεν υπάρχουν άγνωστοι. Όλοι είναι γνωστοί, είναι οι ίδιοι και είναι γνωστοί σε όλους, εκτός της Αστυνομίας.

Οι διωκτικές αρχές οφείλουν να πράξουν το καθήκον τους και η Δικαιοσύνη το δικό της. Η ατιμωρησία τερατουργεί το πρόβλημα.

Η πολιτική ηγεσία έχει τη μείζονα ευθύνη.

Όσα συνέβησαν αποσκοπούσαν να διαλύσουν τις πλατείες και να πνίξουν την αγανάκτηση. Πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο.

Με 155 ψήφους πέρασε τελικά το μεσοπρόθεσμο εν μέσω δακρυγόνων και πρωτοφανών βιαιοτήτων εναντίον Ελλήνων συμπολιτών μας. Ένα μεσοπρόθεσμο με μακροχρόνιες συνέπειες για την Ελλάδα. Ένα μεσοπρόθεσμο που δίνει τη δυνατότητα στους διεθνείς τοκογλύφους να ξεφορτωθούν τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, σώζει τις αμερικανικές τράπεζες από την καταβολή των CDS, σε περίπτωση χρεοκοπίας μας, και παράλληλα μας στερεί την όποια δυνατότητα μελλοντικής διαπραγμάτευσης.
Μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα τα κυβερνητικά μέτρα ούτε πρόκειται, ούτε φυσικά αποσκοπούν να σώσουν την ελληνική οικονομία. Θα σώσουν όμως για άλλη μια φορά τους διεθνείς τοκογλύφους οι οποίοι άλλωστε είναι και οι μόνοι που εξέφρασαν στην Wall Street, το Βερολίνο και το Παρίσι την βαθιά ικανοποίησή τους για την ψηφοφορία.

Κάντε ένα σχόλιο