Νομική Υποστήριξη σε όσους έχουν υποστεί σωματική, ψυχολογική, υλική η ηθική βλάβη παρέχει το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων Υπάρχουν πολίτες και επιχειρήσεις της Κύπρου που δικαιούνται δεκάδες χιλιάδες Ευρώ και μπορούν να τα διεκδικήσουν.

Ειδικότερα, κάθε πολίτης που θεωρεί ότι υπέστη κάποια από τις παραπάνω βλάβες μπορεί να συνεργαστεί με το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων προκειμένου να λάβει τις δέουσες αποζημιώσεις από τους υπευθύνους. Ήδη η ΑΗΚ του εργοστασίου ηλεκτρισμού διεκδικεί εκατομμύρια Ευρώ σε αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία της όπως κάνουν και άλλες μεγάλες εταιρίες. Όμως ο απλός λαός και οι επιχειρηματίες χρειάζονται νομική και επιστημονική υποστήριξη στις διεκδικήσεις τους. Ήδη υπάρχουν αρκετά άτομα που έχουν βαρύτατα ψυχολογικά προβλήματα και πολλές βλάβες στα σπίτια, στα αυτοκίνητά και στις επιχειρήσεις τους  και έχουν ζητήσει την υποστήριξη μας. Οι ομαδικές αγωγές που το ΕΚΕΟ θα υποβάλλει εκ μέρους των φυσικών και νομικών προσώπων που θίγονται θα οδηγήσουν χωρίς ιδιαίτερα έξοδα σε αποζημιώσεις της περιουσίας των πολιτών και της την βαριάς υλικής, ηθικής και ψυχολογικής βλάβης που έχουν υποστεί.

Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να στείλουν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στη Διεύθυνση του ΕΚΕΟ με αντικείμενο (subject) ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (κεφαλαία γράμματα) και τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Θα ακολουθήσουν ηλεκτρονικά μηνύματα του ΕΚΕΟ σε όλους τους ενάγοντες σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Επισημαίνουμε ότι όλα τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν διέπονται από τους νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων που το ίδρυμά μας θα ακολουθήσει πιστά.

Διαβάστε επίσης εδώ σχετική αρχική ανακοίνωσή μας καθώς και εδώ για τις επαφές μας με το Υπουργείο Υγείας Κύπρου.

Κάντε ένα σχόλιο