Οι εργασιακοί κίνδυνοι στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας είναι πολλοί και περίπλοκοι. Η επαφή με τα οπλικά συστήματα, η ψυχολογική πίεση, η καθημερινότητα σε ένα περιβάλλον αυστηρής πειθαρχίας είναι παράγοντες που προκαλούν προβλήματα στις Ένοπλες Δυνάμεις όλων των χωρών του πλανήτη. Στο καταστατικό του Κέντρου Ελέγχου Όπλων θεμελιώδης επιδίωξη είναι ο εντοπισμός των «Οπλογενών Νόσων» που προκαλούνται στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Μετά τον εντοπισμό αυτών των προβλημάτων το ίδρυμα μας επιλαμβάνεται του θέματος μέσω του νομικού και επιστημονικού μας επιτελείου προκειμένου να ενισχύσει το άτομο που προσφεύγει σε εμάς.

Αν νομίζετε ότι το όπλο το οποίο χειρίζεστε σας έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα η το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε σας έχει προκαλέσει κάποια ασθένεια απευθυνθείτε στη Διεύθυνση του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων για νομική και επιστημονική υποστήριξη. Διαβάστε εδώ τις αρχές του καταστατικού μας και δώστε μας την ευκαιρία να σας βοηθήσουμε. Όλα τα στοιχεία σας καλύπτονται από τους νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και μόνο μετά από δική σας έγκριση θα μεσολαβήσουμε μέσω του νομικού μας επιτελείου στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διορθώσουμε το πρόβλημα που έχετε.

Μην ξεχνάς ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας είναι εργασίες που διέπονται από εργασιακούς κινδύνους και ότι είναι δύσκολο να εντοπιστούν οι κίνδυνοι λόγω της πολυπλοκότητας των σημερινών οπλικών συστημάτων.

Μήπως η ακοή σου έχει επηρεαστεί από το ωστικό κύμα των πυροβόλων; Νιώθεις δύσπνοια λόγω των αναθυμιάσεων των στρατιωτικών υλικών; Βρίσκεσαι σε χώρο στο πλοίο η στο αεροσκάφος που νομίζεις ότι σου προκάλεσε πρόβλημα υγείας; Έλα σε επαφή με το επιστημονικό επιτελείο του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων και θα σε υποστηρίξουμε. Έχεις οικογένεια (η θα αποκτήσεις) και το γεγονός ότι υπηρετείς την πατρίδα μας δε σημαίνει ότι πρέπει να αποκτήσεις μόνιμο πρόβλημα υγείας. Μίλα μας και θα σε ακούσουμε!

Κάντε ένα σχόλιο