Πάνος Μπεγλίτης στο ΙσραήλΌσοι θυμούνται τη φιλία του Ελληνικού και Παλαιστινιακού Λαού (όπως εκφράστηκε με τη φιλία του Ανδρέα Παπανδρέου και Γιασερ Αραφάτ) να την ξεχάσουν. Για πρώτη φορά Έλληνας Υπουργός (και μάλιστα Εθνικής Άμυνας) μίλησε για δράση τρομοκρατικών οργανώσεων από τα Παλαιστινιακά εδάφη κατά του Ισραήλ (βλ ομιλία ΥΕΘΑ κ. Πάνου Μπεγλίτη στο Ισραήλ). Ποιες είναι αυτές οι οργανώσεις που μέχρι πριν λίγα χρόνια αποτελούσαν καταπιεσμένους και εγκλωβισμένους του Ισραήλ; Δεν ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου που θεωρούσε αδελφό του τον Γιασέρ Αραφάτ και καταδίκαζε τη στάση του Ισραήλ η οποία τώρα μετατράπηκε σε αυτοάμυνα (βλ δηλώσεις ΥΕΘΑ); Είναι προφανές ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάνει μια μεγάλη στροφή στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας (όπως εκφράσθηκε μέσω του κ. Πάνου Μπεγλίτη στο Ισραήλ). Η Ελληνική Κυβέρνηση πλέον δεν θεωρεί τους Άραβες ως τη μεγάλη υπερδύναμη που θα μπορούσε να στηρίξει την χώρα μας στις συγκρούσεις της με την Τουρκία. Η Συρία κατέρρευσε και προσπαθεί να γλιτώσει από τον εμφύλιο που τη σπαράζει άρα δεν αποτελεί κίνδυνο για την Τουρκία. Ο Οτσαλάν σαπίζει στη φυλακή και οι Κούρδοι δεν δείχνουν να απειλούν την Τουρκία. Η Λιβύη είναι πλέον στα χέρια των επαναστατών και η ουδετερότητα που ο Καντάφι παρείχε χάθηκε. Η Τουρκία σύντομα θα διεισδύσει στη Λιβύη που θα ισλαμοποιηθεί ταχύτατα αναγκάζοντας την Ελλάδα να προσφύγει στο μόνο ουσιαστικό εχθρό της Τουρκίας δηλαδή το Ισραήλ. Το Ισραήλ ήρθε για να μείνει ως σύμμαχος της Ελλάδας αλλά το Ισραήλ φέρνει μαζί του και τους ισλαμιστές τρομοκράτες που θα ξεπηδήσουν στους δρόμους της Αθήνας. Οι Ταλεμπάν που έσφαξαν τον οικογενειάρχη για μια φωτογραφική μηχανή θα έχουν τώρα πιο σημαντικούς λόγους να κάνουν τρομοκρατικές επιθέσεις.
Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων προβλέπει ότι η τρομοκρατία όπως τη γνωρίζαμε τόσα χρόνια (17 Νοέμβρη, Επαναστατικός Αγώνας κλπ) μετά την ανακοίνωση του κ. Πάνου Μπεγλίτη και τη στροφή της Ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής θα αλλάξει μορφή και ότι από τους εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές που διαβιούν λαθραία στη χώρα μας αργά η γρήγορα ορισμένοι θα εκδηλώσουν τα γνωστά τρομοκρατικά ένστικτά τους (μέσα στην ίδια την Αθήνα).

Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι η στάση του ΥΕΘΑ κ. Πάνου Μπεγλίτη είναι λανθασμένη αφού δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη συμμαχία μας με το Ισραήλ και το Κέντρο Ελέγχου Όπλων συμφωνεί με την προσέγγιση αυτή. Όμως η συμμαχία μας αυτή δεν πρέπει να αφήσει κενά στην ασφάλεια της χώρας και μάλιστα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Δεν είμαστε «ανοχύρωτο κράτος» όπου ένα μέλος της Ισραηλιτικής κοινότητας μπορεί να διαχειρίζεται παρανόμως έγγραφα και στοιχεία που υπάρχουν στα αρχεία υπηρεσιών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προκειμένου να υποστηρίξει και να προωθήσει παρανόμως άτομα με μακρά θητεία στο Ισραήλ. Όσοι εμπλέκονται στη σχετική υπόθεση να ετοιμάζονται για δημόσια διαπόμπευση και δικαστήρια διότι σύντομα θα δημοσιεύσουμε όλα τα στοιχεία…απλώς προς το παρόν δένουμε νομικά την υπόθεση με έγγραφα και στοιχεία και περιμένουμε την έμμεση ομολογία του ενόχου και την αποκάλυψη των συνενόχων του!

Καλό θα ήταν οι νομικοί σύμβουλοι του ΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ που γνωρίζουν την υπόθεση να ενημερώσουν τους προϊσταμένους τους ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεως. Έχουμε πάντα εμπιστοσύνη στο ήθος των κ. Π.Μπεγλίτη και Κ. Σπηλιόπουλου και περιμένουμε μετά τις επώνυμες καταγγελίες που θα δημοσιεύσουμε σύντομα να διατάξουν Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να τιμωρηθούν οι ένοχοι αποδεικνύοντας έτσι ότι η συμμαχία με το Ισραήλ δεν καταργεί την ασφάλεια των αρχείων του ΥΠΕΘΑ.

Κάντε ένα σχόλιο