Κώστας Σπηλιόπουλος ΥΦΕΘΑ ορκωμοσία Γ ΕΣΣΟΟ Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, παρέστη την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στην τελετή ορκωμοσίας των νέων ναυτών της 2011 Γ’ ΕΣΣΟ στη Ναυτική Βάση «Κανελλόπουλος». Ο Υφυπουργός, κατά τον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής :

«Ο όρκος, τον οποίο δώσατε πριν από λίγο είναι η ύψιστη υπόσχεση προς την πατρίδα για την τήρηση των νόμων της και την μέχρις εσχάτων υπεράσπισή της.

Η κατάταξή σας στις τάξεις του ενδόξου Πολεμικού Ναυτικού είναι συνταγματική υποχρέωση, αλλά οι ευσυνείδητοι και ελεύθεροι πολίτες, όπως εσείς , πρέπει να θεωρούν ύψιστη τιμή και δικαίωμα τη δυνατότητα, που τους δίνεται, να υπερασπιστούν την ανεξαρτησία και την ελευθερία της πατρίδας.

Με την ευκαιρία αυτή πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα, ότι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας εργάζονται άοκνα, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας στις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Έτσι, η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει με στρατηγική ψυχραιμία μεν, τα γεγονότα, αλλά η αποφασιστικότητά μας είναι δεδομένη προκειμένου να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα».

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.