Κάρολος Παπούλιας ΕύζωνοιΠροδότης, Πουλημένος, Μασώνος και άλλες κατηγορίες εκτοξεύτηκαν κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας τόσο στην παρέλαση στη Θεσσαλονίκη (28 Οκτωβρίου 2011) όσο και σε διάφορα ανώνυμα ιστολόγια. Ο κ. Κάρολος Παπούλιας αποχώρησε από την παρέλαση διαμαρτυρόμενος για τις εκφράσεις αυτές ενώ παράλληλα εξέφρασε τη θλίψη του για τη βεβήλωση της ημέρας. «Δεν είμαι προδότης, πολέμησα για την πατρίδα μου», έλεγε περίλυπος καθώς αποχωρούσε.

Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων εις ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπο του και προκειμένου να διατυπώσει δημόσια τις αντιρρήσεις του για την απαράδεκτη επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης (28 Οκτ 2011) ανάρτησε το βίντεο που ακολουθεί κλείνοντας όμως τα σχόλια τα οποία βέβαια αν και δεν εμφανίζονται στο Youtube το EKEO συνεχίζει να τα λαμβάνει και να τα αναλύει.

YouTube Preview Image
Μέσα σε μία ημέρα οι θεατές έφτασαν τους 2700 ενώ ήρθαν περίπου 12 σχόλια από άτομα που εξύβριζαν χυδαία τόσο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και εμάς για την υποστήριξη μας προς το πρόσωπο του Προέδρου και την έκκληση που κάναμε για ενότητα και ομοψυχία όσον αφορά τους θεσμούς όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι Ένοπλες Δυνάμεις. Τα δώδεκα αυτά σχόλια απειλούσαν με θάνατο και καταστροφή όσους έχουν αντίθετη άποψη από αυτούς και μια απλή διαίρεση θα δείξει ότι αφορούν λιγότερο από μισό τοις εκατό των θεατών του βίντεο.

Αυτή είναι η στατιστική όσον αφορά το ερώτημα αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι προδότης, μασώνος, πουλημένος. Μια μικρή ομάδα ατόμων ανίκανων να ξεχωρίσουν το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας από τους διεφθαρμένους πολιτικούς που πράγματι πρέπει να δώσουν λόγο στον Ελληνικό Λαό για τις πράξεις τους.

Αυτά τα άτομα με το θανάσιμο μίσος και το πάθος για καταστροφή κάθε θεσμού επιμολύνουν αυτούς που δίκαια διαμαρτύρονται κατά των διεφθαρμένων πολιτικών.

Αυτά τα άτομα αποκαλούσαν προδότη, μασώνο και πουλημένο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας χωρίς στοιχεία και αποδείξεις.

Αυτά τα άτομα πρέπει να απομονωθούν για να μην επιμολύνουν και ποδηγετήσουν τη δίκαιη αντίδραση των εξαθλιωμένων Ελλήνων ενάντια στην οικονομική πολιτική που μας οδήγησε στο μνημόνιο και στην αναξιοπρέπεια του χρέους.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.