Πάνος Μπεγλίτης στα μικρόφωναΗ Νέα Δημοκρατία αντέδρασε στην παραμονή του κ. Πάνου Μπεγλίτη στο ΥΠΕΘΑ κυρίως λόγω των προσφάτων κρίσεων που θεωρήθηκαν άκαιρες και άδικες από τον Αντώνη Σαμαρά. Οι σκληρές εκφράσεις περί πραξικοπηματικών κρίσεων που χρησιμοποίησαν οι Μαργαρίτης Τζίμας και Αντώνης Σαμαράς δεν μπορούσαν να ανακληθούν και έτσι ο κ. Πάνος Μπεγλίτης παρά την επιμονή του κ. Γιώργου Παπανδρέου δεν επιβίωσε τελικά.
Καμία προσπάθεια δεν έγινε βέβαια από την πλευρά του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος κατάφερε και πέτυχε την παραμονή του κ. Κώστα Σπηλιόπουλου στη θέση του ΥΦΕΘΑ (μια επιλογή που έγινε αμέσως δεκτή από όλα τα κόμματα).
Ο Πάνος Μπεγλίτης είναι ένας τίμιος και άξιος πολιτικός χαμηλών τόνων που όμως έκανε ένα τραγικό λάθος με τις κρίσεις των Αρχηγών αφού έγιναν με πρωτοφανή τρόπο που έχει ήδη αξιολογηθεί σε πλήθος αναλύσεων και άρθρων.
Θεωρούμε ότι αν δεν είχε προηγηθεί αυτό το λάθος σήμερα θα ήταν τουλάχιστον Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Οι επιπτώσεις των κρίσεων των Αρχηγών στην πολιτική του καριέρα δεν μπορούν ακόμη να αξιολογηθούν.

, , ,

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.