Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε χθες την περιοχή ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο. Ο κ. Αβραμόπουλος ενημερώθηκε στο στρατόπεδο «ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ» για την λειτουργία του κέντρου εξομοιωτών και στη συνέχεια μετέβη στο στρατόπεδο «ΠΑΤΣΟΥΚΑ», όπου μίλησε στα στελέχη της Φρουράς Αλεξανδρούπολης και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό.

Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε το ελληνικό φυλάκιο ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΗΠΩΝ. Πρόσφερε δώρα στους άνδρες και σε μία συμβολική κίνηση, κινήθηκε προς τη συνοριακή γραμμή και έδωσε γλυκά στο προσωπικό του τουρκικού φυλακίου.

Αμέσως μετά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε στο ελληνικό φυλάκιο «1» με τη φρουρά του φυλακίου. Στη συνέχεια μετέβη σε περιοχή της Ορεστιάδας, όπου παρακολούθησε εργασίες κατασκευής αντιαρματικής τάφρου.

Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε επίσης το Στρατόπεδο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ» και μίλησε στα στελέχη της Φρουράς Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας. Στη συνέχεια αναχώρησε  για τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Διδυμοτείχου όπου και  παρακάθισε  σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.