Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων Κανάλι YoutubeΤο Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων (EKEO) εκτός από την κεντρική ιστοσελίδα του διαθέτει επίσης και ένα ιστοκανάλι (βίντεο) στο Youtube το οποίο παρουσιάζει μεγάλη επισκεψιμότητα παρά το μικρό σχετικά αριθμό βίντεο που αναρτώνται. Ειδικότερα σύμφωνα με τις στατιστικές που δίνει το ίδιο το Youtube προκύπτει ότι το κανάλι www.ArmsControl.TV του EKEO είχε περίπου 377.000 προβολές εντός του 2011. Ασφαλώς οι περισσότεροι επισκέπτες είναι από την Ελλάδα ενώ ακολουθούν οι ΗΠΑ με 19.000 περίπου προβολές και στην συνέχεια η Κύπρος (βλ σχετικούς πίνακες Youtube). Οι επισκέπτες του καναλιού προέρχονται από όλες τις χώρες του κόσμου ενώ ειδικότερα από τις ΗΠΑ η πολιτεία της Καλιφόρνια έρχεται πρώτη και ακολουθεί η Νέα Υόρκη και το Τέξας. Εξ’ άλλου στην Καλιφόρνια (Λος Άντζελες, Χόλλυγουντ) το Κέντρο Ελέγχου Όπλων διατηρεί ένα μικρό γραφείο προσφορά των ομογενών το οποίο λαμβάνει και την αλληλογραφία του ιδρύματος.
Κατά συνέπεια αν λάβουμε υπόψη και τις επισκέψεις στο κεντρικό ιστολόγιο του ιδρύματος τότε οι συνολικές επισκέψεις όλων των διδικτυακών δομών του ιδρύματος μέσα στο έτος 2011 προσεγγίζουν τις 1.000.000 επισκέψεις! Φυσικά αν συμπεριλάβουμε τις αναδημοσιεύσεις των αναρτήσεων του EKEO από άλλα ιστολόγια ο αριθμός των αναγνωστών μας αυξάνεται δραματικά.
Ο αριθμός αυτός είναι πρωτοφανής για ένα ακαδημαϊκό ερευνητικό ίδρυμα που έχει κατά μέσο όρο λιγότερες από πέντε αναρτήσεις την ημέρα και είναι πλέον προφανές ότι μια ενίσχυση των αναρτήσεων του ιδρύματος από τα στελέχη του θα αναβαθμίσει στο μέλλον άμεσα τη δημόσια παρέμβαση του ιδρύματος σε θέματα Εθνικής και Διεθνούς Ασφάλειας.
Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες του ιστολογίου και του ιστοκαναλιού του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων και τους ευχόμαστε Καλή Χρονιά!

Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων Κανάλι Youtube

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.