Πάνος Μπεγλίτης Delivery Boys Μεσολαβητές ΔημοσιογράφοιΌπως έχει αναφέρει το EKEO στο παρελθόν απαντώντας σε επιθέσεις που δέχθηκε η προσπάθεια του ιδρύματος να στηρίξει την εικόνα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων ξεκινάει μια εκστρατεία εξυγίανσης στο χώρο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας όσον αφορά τις καταγγελίες του τ. ΥΕΘΑ κ. Πάνου Μπεγλίτη. Οι καταγγελίες του δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες αν και το EKEO γνωρίζει ότι οι περισσότεροι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι στο ΥΠΕΘΑ είναι άξιοι αμυντικοί αναλυτές και σωστοί επαγγελματίες που προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματο σε ένα χώρο που οι πληροφορίες είναι πιο σπάνιες από τα μαργαριτάρια. Όμως καθηγητές της Σχολής Ευελπίδων έχουν υποστεί δυσφημιστικά δημοσιεύματα από δύο διαπιστευμένους δημοσιογράφους διαφορετικών μέσων ενημέρωσης τους οποίους πλέον το ίδρυμα μας παρακολουθεί στενά (φυσικά νομίμως και μέσω ανοιχτών πηγών) όσον αφορά τις διάφορες δραστηριότητες τους στο ΥΠΕΘΑ. Θεωρούμε ότι είναι θέμα χρόνου η επανάληψη των επιθέσεων αυτών εναντίον των στελεχών της Σχολής Ευελπίδων και κατά συνέπεια το EKEO με κάθε νόμιμο τρόπο συλλέγει πληροφορίες και νομικά στοιχεία από ανοιχτές πηγές σχετικά με τις δραστηριότητες των εν λόγω δημοσιογράφων ενώ θα ζητήσει συνάντηση με τον κ. Πάνο Μπεγλίτη προκειμένου να συζητήσουν τις καταγγελίες του τ. ΥΕΘΑ.
Επισημαίνουμε ότι η παράνομη διαρροή πληροφοριών και εγγράφων που βρίσκονται στα αρχεία υπηρεσιών του ΥΠΕΘΑ έχει ήδη καταγγελθεί από τον Καθηγητή Δρ. Θεόδωρο Λιόλιο στον εισαγγελέα για θέματα που αφορούν άλλες υποθέσεις του ΥΠΕΘΑ – άσχετες με τους εν λόγω δημοσιογράφους (πχ Μηνυτήριες αναφορές Γ2010/1285, Γ2010/1300, Β2010/8079 κλπ – Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών) αφού πρόκειται για αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα που παραβιάζει το νόμο 2472/1977 περί δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων είναι νομικά πάνοπλο και έχει ήδη έτοιμες τις αγωγές και τις μηνυτήριες αναφορές για όποιον τολμήσει στο μέλλον να θίξει το κύρος των ακαδημαϊκών καθηγητών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Η παντοδυναμία που νομίζουν ότι έχουν ορισμένοι στους διαδρόμους των Γενικών Επιτελείων (πετώντας λάσπη κατά ανυπεράσπιστων στρατιωτικών που ανησυχούν για τις κρίσεις τους) είναι γελοία ενώπιον του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων του οποίου η Διεύθυνση έχει υποβάλλει στο παρελθόν αγωγές και μηνύσεις κατά ατόμων πολύ ισχυρότερων συμπεριλαμβανομένου και του ΥΠΕΘΑ (και τις οποίες τελικά κέρδισε!).

Σημείωση:
Το EKEO διαθέτει την ταχύτερη και πιο εξελιγμένη πλατφόρμα στο διαδίκτυο από κάθε άλλο αμυντικό ιστολόγιο στην Ελλάδα με αποτέλεσμα κάθε όνομα που επιλέγει το ίδρυμα να δεσμεύεται στο διαδίκτυο και να εμφανίζεται πλέον κορυφαίο στη μηχανή αναζήτησης Google υπό το EKEO. Άρα όλες οι αναρτήσεις μας που αφορούν αυτούς που επιθυμούμε να “προβάλλουμε” εμφανίζονται στην πρώτη γραμμή πρώτη σελίδα σε κάθε αναζήτηση Google. Αρκεί να δώσουν το πλήρες όνομα τους όσοι επιτίθενται στο Κέντρο Ελέγχου Όπλων για να διαπιστώσουν ότι πλέον οι αναφορές μας στο όνομά τους θα εμφανίζονται στην πρώτη γραμμή της πρώτης σελίδας αναζήτησης Google.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.