Καύσιμα Ένοπλες Δυνάμεις ΣτρατόςΎστερα από παρέμβαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το χρόνιο και έντονο πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετωπίζει το σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου και Λυκείου της ακριτικής Σαμοθράκης, επιλύθηκε.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ανέλαβαν τον ανεφοδιασμό με πετρέλαιο του σχολικού συγκροτήματος, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ακόμη και σε περιόδους ειρήνης το στελεχιακό δυναμικό τους βρίσκεται στην πρώτη γραμμή προσφοράς στον Έλληνα πολίτη. Είναι το ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και σεβασμού στον καθημερινό αγώνα που δίνουν καθηγητές, μαθητές και γονείς στην ακριτική Σαμοθράκη.

Με αφορμή αυτό, ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Σαμοθράκης, κ. Γιαραμάνης Χρήστος, έστειλε επιστολή προς τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Κωνσταντίνο Σπηλιόπουλο, με τις θερμότερες ευχαριστίες του προς την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Η ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας αποτελεί μέρος μιας καθημερινής σειράς ενεργειών των Ενόπλων Δυνάμεων, που αποτελούν απόδειξη αλλά και συνεχή υπενθύμιση των άρρηκτων και αδιατάρακτων δεσμών ανάμεσα στις Ένοπλες Δυνάμεις, στον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο τους και στον Ελληνικό λαό.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.