YouTube Preview Image
Οι ΗΠΑ δεν θα είχαν πάει στο φεγγάρι αν δεν είχε ιδρύσει τη NASA o Ταγματάρχης των SS (Ες Ες) μέλος του κόμματος των ΝΑΖΙ, Διαστημικός Φυσικός Werner Von Braun. Τον συνέλαβαν οι ΗΠΑ αλλά δεν τον εκτέλεσαν, αντιθέτως του έδωσαν τα πάντα για να ιδρύσει τη NASA και με διάφορους τρόπους κάλυψαν το παρελθόν του έτσι ώστε να τον κάνουν αποδεκτό στην κοινωνία των ΗΠΑ.
Αν ο Γερμανός Νομπελίστας Φυσικός Werner Heisenberg (γνωστός από την αρχή της απροσδιοριστίας) δεν είχε διατυπώσει τις θεμελιώδεις αρχές της Κβαντομηχανικής η πυρηνική βόμβα δεν θα είχε ποτέ εφευρεθεί. Αντίστοιχα οι Σοβιετικοί συνέλαβαν άλλους οπλικούς επιστήμονες των ΝΑΖΙ και τους χρησιμοποίησαν για την ανάπτυξη της δικής τους αμυντικής βιομηχανίας. Δείτε το εξαιρετικό βίντεο που παρουσιάζει τη μυστική στρατιωτική επιστήμη του Χίτλερ και τους επιστήμονες του που παραλίγο θα άλλαζαν τη ροή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Το κείμενο αυτό δείχνει ότι η στρατιωτική επιστήμη είναι πανάκριβη και πρέπει να προστατεύεται ως κόρη οφθαλμού αφού οι μεγάλες δυνάμεις δεν νοιάστηκαν για το Ναζιστικό παρελθόν των Γερμανών επιστημόνων και τους έδειξαν τον ανάλογο σεβασμό.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.