YouTube Preview Image
Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι στην σχετικά νεοσύσταση Ομάδα Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στο facebook υπάρχουν αρκετές δεκάδες γονείς των Ευελπίδων ανάμεσα στα (πάνω από) διακόσια μέλη της. Στην πραγματικότητα η Ομάδα ΣΣΕ πρέπει να στελεχωθεί και από τους γονείς των Ευελπίδων που νοιάζονται για τη ζωή και την καριέρα των παιδιών τους. Με τον τρόπο αυτό οι γονείς των Ευελπίδων ως ισότιμα μέλη μιας αγνής και ανιδιοτελούς προσπάθειας θα σχηματίσουν μια ασπίδα υποστήριξης για τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων καθώς και για τους νέους Ευέλπιδες. Οι πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκε (και δέχεται) η ΣΣΕ δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας ότι είναι θέμα χρόνου πότε θα επανέλθουν οι ίδιοι συκοφάντες να χτυπήσουν τη ΣΣΕ προκειμένου να παραστήσουν τους δημοκράτες που κατέστειλαν δήθεν εξεγέρσεις και «εκδημοκράτισαν» τους Ευέλπιδες. Θα έρχονται ξανά και ξανά διότι η ΣΣΕ είναι εύθραυστη και δεν μπορεί από μόνη της να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους επικοινωνιακές επιθέσεις και για το λόγο αυτό απαιτείται η ύπαρξη αυτής της ομάδας υποστήριξης των Ελλήνων Πολιτών που αγαπούν και σέβονται τη ΣΣΕ.

Όλα τα πανεπιστήμια, κυρίως με πρωτοβουλία των καθηγητών ΑΕΙ, διεκδικούν υποτροφίες για τους φοιτητές τους που αναβαθμίζουν παράλληλα με εξοπλισμό τα ΑΕΙ. Εκατοντάδες υποτροφίες, κληροδοτήματα, δωρεές και όλα αυτά προς όφελος των φοιτητών των ΑΕΙ/ΤΕΙ. Ακόμη και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών δεν έδωσε ποτέ υποτροφία σε σπουδαστή στρατιωτικών σχολών για τις επιδόσεις του. Ποτέ κανένας δεν νοιάστηκε να εξασφαλίσει υποτροφίες για τους Ευέλπιδες και τους αξιωματικούς γενικότερα. Κανείς δεν προσπάθησε να υποστηρίξει τη ΣΣΕ με εξωτερική βοήθεια και έτσι η σχολή αναγκάζεται με φιλότιμο και ηρωικό τρόπο να στηρίζεται στον πενιχρό προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ. Φυσικά το ΓΕΣ φιλότιμα και υποδειγματικά κάνει πάντα ότι μπορεί για να καλύψει τις ανάγκες της ΣΣΕ. Οι Γονείς των Ευελπίδων μέσω της αφιλοκερδούς αυτής Ομάδας ΣΣΕ στο facebook θα αποτελέσουν κυματοθραύστη και οχυρωματικό τείχος σε κάθε επίθεση εναντίον της ΣΣΕ και των Ευελπίδων. Η Ομάδα ΣΣΕ  θα μπορέσει να διαδώσει τις αξίες και τα ιδεώδη των Ευελπίδων στην Ελληνική Κοινωνία καλώντας τη Νεολαία να εμπνευστεί από την αξιοπρέπεια και τον κώδικα τιμής των Ευελπίδων. Η απάντηση στη σημερινή σήψη, διαφθορά και πτώση των αξιών είναι να γίνουν όλοι οι Έλληνες «Ευέλπιδες» και να ανέβει και πάλι το κύρος του Έλληνα αξιωματικού στην Ελληνική κοινωνία. Η Ελλάδα αναζητά μια ελπίδα που σήμερα σιγοκαίει στην καρδιά της πιο ηθικής ομάδας της Ελληνικής Νεολαίας που ζει, σπουδάζει και ωριμάζει στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Ενημερώστε τους γονείς των Ευελπίδων για την Ομάδα Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στο facebook η οποία αργά η γρήγορα θα οργανώσει και εκδηλώσεις και συναντήσεις προκειμένου να οργανωθεί η υποστήριξη των Ευελπίδων με κάθε νόμιμο τρόπο.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.