YouTube Preview Image
Όσοι κυνηγούν, κλωτσούν και δέρνουν παράνομους λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, τις αφρικανικές χώρες κλπ (οι οποίοι λαθρομετανάστες πρέπει ασφαλώς να συλληφθούν όλοι και να απελαθούν άμεσα) να μας πουν γιατί δεν κάνουν το ίδιο για τις ένοπλες συμμορίες Γεωργιανών και Αλβανών που αποτελούνται κυρίως από λαθρομετανάστες (η έστω τους άοπλους Γεωργιανούς και Αλβανούς λαθρομετανάστες). Η απάντηση είναι ότι η Γεωργιανή και Αλβανική μαφία έχει αδίστακτα μέλη που δεν αστειεύονται και θα εκδικηθούν σκορπίζοντας τους «ατάκτους» και προκαλώντας παράπλευρες απώλειες στους πολίτες. Είναι θέμα χρόνου πότε θα δημιουργηθεί ισλαμική μαφία (καλυμμένη από τη μάσκα της θρησκείας και της προστασίας) στην Ελλάδα για να προστατέψει τους εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές λαθρομετανάστες και τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα διότι θα δούμε και τις πρώτες επιθέσεις αυτοκτονίας στην Ελλάδα. Όσοι ξέρουν τη φιλοσοφία των φανατικών ισλαμιστών γνωρίζουν ότι παίζουμε με τη φωτιά αφού αρκεί να ισχυριστούν ότι κάποιος πρόσβαλλε το Κοράνι για να συσπειρωθούν κατά δεκάδες χιλιάδες εναντίον των απίστων . Ας θυμηθούν οι παλιότεροι και ας διαβάσουν οι νεώτεροι ότι ένοπλες πολιτοφυλακές και μαφίες σε όλη την ανθρώπινη ιστορία δημιουργήθηκαν όταν μια μερίδα του πληθυσμού που αποτελούσε σημαντική μειονότητα δεχόταν τρομοκρατικά χτυπήματα και επιθέσεις στη χώρα όπου ζούσε. Η τακτική των επιθέσεων κατά των ισλαμιστών μουσουλμάνων της Ελλάδας είναι άκρως επικίνδυνη διότι απλώς δυναμώνει και καλλιεργεί το κλίμα της δημιουργίας μουσουλμανικής (ισλαμικής) πολιτοφυλακής. Η διεθνής κοινή γνώμη μόλις πεισθεί ότι υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα που δέχεται τρομοκρατικές επιθέσεις θα πάρει το μέρος της ισλαμικής πολιτοφυλακής αυτής και πολύ δύσκολα η Ελλάδα θα μπορέσει να τους πείσει ότι πρόκειται για τρομοκρατική οργάνωση. Η μοναδική λύση που προτείνει το EKEO είναι θεσπίσει η Ελληνική Κυβέρνηση αυστηρότατους νόμους για τη λαθρομετανάστευση και μάλιστα τα εξής μέτρα:

Α) Να δημεύεται η περιουσία κάθε πολίτη που προωθεί παρανόμως τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα
Β) Να κατάσχεται κάθε ακίνητο που νοικιάζεται σε παράνομο λαθρομετανάστη. Στις ΗΠΑ μερικές φορές το χρόνο ειδική δημοτική υπηρεσία ελέγχει τα διάφορα ακίνητα και αν διαπιστώσει ότι η ενοικίαση τους είναι παράνομη επιβάλλει κυρώσεις.
Γ) Να ανακαλείται οριστικά η άδεια της επιχείρησης που απασχολεί παρανόμως λαθρομετανάστη (όχι για τρεις ημέρες όπως δήθεν έγινε στην Πάρο με τον εγκληματία-βιαστή της μικρής κοπέλας)
Δ) Αυστηρή φύλαξη των συνόρων με συνεχείς περιπολίες αστυνομίας και στρατού – όχι όμως εμπλοκή των πολιτών της περιοχής (πχ με τη μορφή εθνοφυλακής) διότι μπορεί να υπάρξει διαφθορά και δωροδοκίες των τοπικών κοινωνιών.

Δεν χρειάζονται άλλοι νόμοι και άλλες διατάξεις αυτές αρκούν αφού όταν μάθουν στις χώρες τους οι επίδοξοι λαθρομετανάστες ότι δεν υπάρχει ελπίδα για αυτούς στην Ελλάδα τότε δεν θα έρθουν ποτέ. Όποιος Έλληνας πολίτης αρνηθεί αυτούς τους νόμους τότε υποκρίνεται ότι δήθεν θέλει να λυθεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ενώ στην πραγματικότητα τον συμφέρει η παρούσα κατάσταση και ίσως και να τη συντηρεί!

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.