YouTube Preview Image
Η πτυχιακή εργασία στη Μαιευτική είναι πλέον εύκολη υπόθεση με τους Hellenic Tutors! – Το Τμήμα Μαιευτικής έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη μετάδοση των γνώσεων στην τεχνολογία και την επιστήμη που περιλαμβάνει τα γνωστικά αντικείμενα του Τμήματος Μαιευτικής με τη διδασκαλία και την εφαρμοσμένη έρευνα και να παρέχει στους φοιτητές τα απαραίτητα εφόδια που εξασφαλίζουν την άρτια εκπαίδευση/κατάρτισή τους για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομίας και εξέλιξη. Το περιεχόμενο σπουδών του Τμήματος Μαιευτικής καλύπτει πλήρως την επιστημονική και τεχνολογική κατάρτιση των πτυχιούχων του σε θέματα: Μαιευτικής – Γυναικολογίας, Νεογνολογίας, Οικογενειακού Προγραμματισμού, Γενετήσιας Αγωγής, Επαγγελματικής Δεοντολογίας Έρευνας, Πρόληψης και Αγωγής Υγείας. Ετσι, οι πτυχιούχοι αποκτούν τις απαραίτητες επιστημονικές και τεχνολογικές γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, είτε ισοδύναμα, είτε σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες, όπως μαίες και μαιευτές.
Οι πτυχιούχοι του Τμήματος Μαιευτικής απασχολούνται, είτε αυτοδύναμα είτε σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ή ως αυτοαπασχολούμενοι, με την εφαρμογή της νοσηλευτικής φροντίδας της εγκύου, επιτόκου, λεχώνας και νεογνού, της γυναικολογικώς άρρωστης, καθώς επίσης με την οργάνωση και εφαρμογή του οικογενειακού προγραμματισμού και υγιεινολογικής εκπαίδευσης ατόμων ή ομάδων σε θέματα της ειδικότητάς τους. Επίσης, απασχολούνται στην εκπαίδευση, σύμφωνα με την εκάστοτε κάθε φορά ισχύουσα νομοθεσία. Μπορούν, εξάλλου, να εξελίσσονται σε όλο το φάσμα της διοικητικής ιεραρχίας, της σχετικής με τον τομέα ειδικότητάς τους, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.
Οι πτυχιακές εργασίες των Μαιών (τμήμα Μαιευτικής) είναι πλέον εύκολες με τους Hellenic Tutors που αναλαμβάνουν την πλήρη επιστημονική υποστήριξη των πτυχιακών εργασιών (διπλωματικών εργασιών) των φοιτητών καθώς και τη φροντιστηριακή τους διδασκαλία σε όλα τα μαθήματα τους (ενδεικτικά – ΤΕΙΘ): Ανατομία, Φυσιολογία, Νοσολογία, Διαιτητική, Φαρμακολογία, Παιδιατρική, Βιοχημεία, Χειρουργική, Μικροβιολογία, Κοινωνική Υγιεινή, Γενική Νοσηλευτική, Ψυχολογία, Μαιευτική, Γυναικολογία, Νεογνολογία, Μαιευτική Φροντίδα, η Γυναικολογική Νοσηλευτική, η Νοσηλευτική Νεογνού, η Δεοντολογία και Νομοθεσία Επαγγέλματος.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.