Φραγκούλης Φράγκος

Διαβάσαμε το άρθρο του κ.Πάρι Καρβουνόπουλου στο Onalert και φυσικά δεν συμφωνούμε  με  τα άδικα, μικρόψυχα και εμπαθή σχόλια του κατά του επιτ. Αρχηγού ΓΕΣ Στργου Φραγκούλη Φράγκου. Το EKEO λοιπόν απαντά στο Onalert με το ακόλουθο άρθρο που δείχνει πραγματικά τις άδικες επιθέσεις που δέχθηκε ο Στρατηγός στις πιο κρίσιμες φάσεις της καριέρας του:

Έγινε και ο ανασχηματισμός και ο Φράγκος δεν έγινε Υπουργός. Γιατί αλήθεια;
Διότι, για ότι συμβαίνει στη χώρα αυτή φταίει ο Επίτιμος Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος τελεία και παύλα. Ο χειρότερος Αρχηγός ΓΕΣ που πέρασε ποτέ για τους εξής λόγους:
Αν οι μισθοί των στρατιωτικών μειώνονται μετά τον Ιούλιο του 2012 από 41 εως 54%, δεν είναι εξαιτίας των εκβιαστικών διαταγών του ΔΝΤ αλλά εξαιτίας του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ που δεν τσακώθηκε με τους κ.κ. Βενιζέλο, Στουρναρα, Σταικουρα κλπ .που εφαρμόζει την πολιτική της κυβέρνησης. Έπρεπε να εναντιωθεί στον επικεφαλής του ΥΠΕΘΑ ως καλός συνδικαλιστής, διότι αυτός είναι κυρίως ο ρόλος του Α/ΓΕΣ δηλαδή να κάνει αντιπολίτευση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Αν τα μερίσματα του ΜΤΣ απαλλοτριώνονται και εξαφανίζονται δεν φταίει η πολιτική που ακολούθησαν τόσοι υπουργοί Εθνικής Άμυνας στο παρελθόν αλλά ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και για ένα μήνα υπηρεσιακός ΥΕΘΑ, ενώ για να μην ξεχνιόμαστε παρέδωσε μπροστά στις κάμερες στον κ. Παναγιωτόπουλο μισθολόγιο που διασφάλιζε τους εν ενεργεία, αλλά και τους απόστρατους . Φταίει διότι δεν υπέβαλε την παραίτηση του την οποία του ζητούσαν ορισμένοι απόστρατοι συνδικαλιστές κάθε ημέρα ενώ βέβαια οι ίδιοι είχαν ξεχάσει να παραιτηθούν όταν αντιμετώπιζαν τα ίδια και χειρότερα χάλια στις διοικητικές θέσεις που διαχειρίσθηκαν κατά τη διάρκεια της δικής τους στρατιωτικής καριέρας.
Φυσικά δεν υπάρχει πιο εύθικτος στρατιωτικός από τον απόστρατο ή αλλιώς κανείς στρατιωτικός δεν υποβάλλει ταχύτερα την παραίτηση του από τον απόστρατο!
Αν ο μοσχοαναθρεμένος ναύτης (γιος βουλευτή) έβαζε κρυφά τη Τζούλια στο Πολεμικό Μουσείο που υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ έφταιγε ο Αρχηγός ΓΕΣ που δεν έβαλε παρατύπως μερικούς καταδρομείς στη θέση των ναυτών να φυλάν την πόρτα μήπως σκάσει μύτη η Τζούλια. Φυσικά ο ε.α τότε Πτέραρχος Γιάγκος δεν θα είχε αντίρρηση να ρυθμίσει το ΓΕΣ τις υπηρεσίες του ΓΕΕΘΑ…
Αν πρέπει να εκπαιδευθούν οι στρατιώτες σε καταστολή ταραχών αμάχων σε εμπόλεμη ζώνη έφταιγε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ που αντιθέτως πρέπει να εκπαιδεύει την αερομεταφερόμενη ταξιαρχία αποκλειστικά και μόνο για μάχη με τακτικό στρατό αφού το ΝΑΤΟ πλέον στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ κλπ πολεμάει με τακτικό στρατό (Ταλεμπάν, Αλ Καίντα, αντάρτες κλπ) και τώρα φταίει που οι κ.κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ, ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ έβαλαν την 71ηΑ/Φ Ταξιαρχία να φυλάει το Πεντάγωνο.
Αν ο επίτιμος Α/ΓΕΣ πήρε διδακτορικό το πήρε σίγουρα «με μέσο» και όλα τα βιβλία του και οι δημοσιεύσεις του σίγουρα δεν είναι δικά του έργα, αυτό το ξέρουν καλά οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι και ορισμένοι (φυσικά ελάχιστοι) απόστρατοι που φτύνουν τώρα εκεί που έγλειφαν και ίσως γλύψουν και πάλι στο μέλλον (αφού ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ τελείωσε την καριέρα τους νωρίς-όπως έπρεπε δηλαδή). Δεν έχει σημασία αν όταν δίνει διάλεξη για τα στρατιωτικά θέματα όλοι κρέμονται από τα χείλη του (πανεπιστημιακοί και στρατιωτικοί). Δεν έχει σημασία αν ο καθηγητής Βενιζέλος υποκλίθηκε στις περγαμηνές του και τα προσόντα του δημόσια. Ο Αρχηγός ΓΕΣ φταίει για όλα – ακόμη και για τα προκλητικά ακαδημαϊκά του προσόντα.

Αν απορρίφθηκαν από τις εκλογές καθηγητών Σχολής Ευελπίδων υποψήφιοι που είχαν το θράσος να μην υποβάλλουν ούτε ένα αντίγραφο της διδακτορικής τους διατριβής, ούτε καμία βεβαίωση προϋπηρεσίας, ούτε τα απαιτούμενα αντίγραφα πτυχίων και διδακτορικών τότε είναι ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ που φταίει διότι έπρεπε να εκλέξει αυτούς τους ακατάλληλους και όχι διάσημους καθηγητές στρατιωτικών εφαρμογών που τελικά εκλέχθηκαν υπό την προεδρία του. Πληρώστε λοιπόν αργυρώνητους δημοσιογράφους να ρίξουν λάσπη χωρίς να ρωτήσουν κανέναν άλλο εμπλεκόμενο παρά μόνο τους εγκληματίες, προδότες και κατασκόπους που μισούν και συκοφαντούν τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, το καμάρι και καύχημα του Στρατού Ξηράς.
Αν καταστραφεί ένα ελικόπτερο (όπου οι πιλότοι σώθηκαν) έφταιγε ο Αρχηγός ΓΕΣ διότι δεν κατήγγειλε δημόσια πως τα ελικόπτερα αυτά έχουν ατέλειες και χρήζουν ενίσχυσης και υποστήριξης ένα γεγονός που το ξέρουν ακόμη και τα άρβυλα στο στρατό και έχει καταγραφεί σε ένα σωρό έγγραφα και αναλύσεις του Στρατού Ξηράς

Έφταιγε ο Φράγκος διότι δεν βγήκε από την πρώτη στιγμή «να κάνει ρόμπα» τα Απάτσι ώστε να τρωθεί μια και καλή το αξιόμαχο της Αεροπορίας Στρατού και να μην ανησυχούν οι γείτονες μας επιτέλους. Έφταιγε ο τ. Αρχηγός ΓΕΣ διότι δεν έπαψε ποτέ να ενημερώνει εμπιστευτικά την πολιτική ηγεσία για τις ατέλειες που υπάρχουν στο Στρατό Ξηράς (όπως και σε κάθε άλλο Στρατό του πλανήτη).Έφταιγε αυτός διότι πετούσε ο ίδιος με τα Απάτσι στις 8 Ιανουαρίου 2010 για να τα αξιολογήσει και να ενημερώσει τον ΥΕΘΑ για τις απαιτήσεις που υπήρχαν

Όμως στην Ελλάδα για όλα φταίει ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ Αρχηγός ΓΕΣ, δυο χρόνια μετά την αποστρατεία του ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος. Για το λόγο αυτό κύριε ΣΑΜΑΡΑ καλύτερα ακούστε τις άθλιες συκοφαντίες, απαξιώστε τον και μην το κάνετε ΥΕΘΑ για να αποδείξουμε στη χώρα που φυλάκισε, εξόρισε και απαξίωσε τους καλύτερους Στρατηγούς της ότι δεν ξεχνούμε την ιστορία μας.
(Και στο κάτω-κάτω προς όλους εσάς που δεν σας άρεσαν τα αθλητικά σχόλια του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ: E λοιπόν ναι ρε και ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος και εμείς είμαστε ΠΑΟΚ έχετε κανένα πρόβλημα);

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.