YouTube Preview Image
Ένας καλός και άξιος πολιτικός έχει αναλάβει την αρμοδιότητα των Στρατιωτικών Σχολών ο κ. Αθανάσιος Δαβάκης γεμίζοντας αισιοδοξία το χώρο της Στρατιωτικής Εκπαίδευσης. Το EKEO χαιρετίζει την παρουσία του νέου ΥΦΕΘΑ στο χώρο των Στρατιωτικών Σχολών και εκφράζει την εμπιστοσύνη του. Παράλληλα όμως άρχισαν να εμφανίζονται περίεργες φήμες από φορείς που προκαλούν και υποσκάπτουν το έργο των Στρατιωτικών Σχολών ότι δήθεν ο κ. ΥΦΕΘΑ πρόκειται να λάβει σκληρά μέτρα και ότι θα συγκρουσθεί με τους ακαδημαϊκούς καθηγητές των σχολών κλπ κλπ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες (που ελέγχονται από το EKEO) λένε ότι άτομα που κερδοσκοπούν πουλώντας ειδήσεις που αφορούν το ΥΠΕΘΑ στα ΜΜΕ και παριστάνοντας τους ειδικούς έχουν ήδη προσεγγίσει τον κ. ΥΦΕΘΑ με αρνητικά σχόλια για τις Στρατιωτικές Σχολές. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι τα άτομα αυτά προσπαθούν να παρουσιάσουν τις σχολές ως πιθανό χώρο ανάπτυξης αντιδημοκρατικών ιδεών και καλούν τον ΥΦΕΘΑ σε λήψη μέτρων και αντιμετώπιση του φαινομένου. Το EKEO δε γνωρίζει αν οι φήμες αυτές είναι αληθινές ούτε αν πράγματι υπάρχουν άτομα που με το μανδύα του δημοσιογράφου παριστάνουν τους δημοκράτες και παραπληροφορούν τον κ. ΥΦΕΘΑ και για τούτο ενημερώνει τον κ. ΥΦΕΘΑ ότι αν πράγματι υπάρχουν τέτοια άτομα και τα συναντήσει τότε πρέπει να τους απομονώσει και να τους κλείσει την πόρτα του ΥΠΕΘΑ. Υπάρχει ενδεχόμενο να προσπαθήσουν να συνδέσουν την πολιτική παρουσία του κ. Αθανασίου Δαβάκη στο ΥΠΕΘΑ με λανθασμένες ενέργειες που θα στιγματίσουν την θητεία του.

Το EKEO εξετάζει τις φήμες που λένε ότι αυτά τα άτομα που παριστάνουν ότι ενημερώνουν τις Ένοπλες Δυνάμεις ενώ υποσκάπτουν το έργο των Στρατιωτικών Σχολών θα επιχειρήσουν να έρθουν ανεπίσημα σε επαφή με φορείς του ΥΠΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων. Αν οι πληροφορίες αυτές είναι αληθινές τότε σκοπός των ατόμων αυτών θα είναι:

Να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας δίνοντας την αίσθηση ότι μπορούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη υπέρ η κατά τους και άρα καλύτερα η ηγεσία να έχει καλή σχέση μαζί τους.

Να μονοπωλήσουν το χώρο της ενημέρωσης στις Ένοπλες Δυνάμεις εξουδετερώνοντας κάθε άλλο σχετικό φορέα παροχής πληροφοριών και γνώσης πχ το EKEO. Με τον τρόπο αυτό η εικόνα του ΥΠΕΘΑ (και της ηγεσίας) θα εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς και έτσι θα μπορούν να πουλήσουν υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων στο ΥΠΕΘΑ η ακόμη και να πιέσουν την ηγεσία μέσω αρνητικών δημοσιευμάτων για διάφορα εθνικά θέματα.

Να εξουδετερώσουν κάθε υγιή φορέα γνώσης και επιστήμης στις στρατιωτικές σχολές ώστε να μπορούν μετά να καταγγέλλουν ότι οι Στρατιωτικές Σχολές δεν έχουν επίπεδο και ότι οι Καθηγητές των σχολών είναι ακατάλληλοι.

Να εκφοβίσουν με κουτσομπολιά και ρουφιανιές τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και ιδιαίτερα τους σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών έτσι ώστε να μπορούν στο μέλλον να τους ελέγξουν είτε στη φάση της Διοίκησης είτε στη φάση της αξιολόγησης των εξοπλισμών.

Να πουλήσουν τις πληροφορίες που συγκεντρώνουν από τα γραφεία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας στις εμπορικές εταιρείες που διαφημίζουν στα ιστολόγια τους η στη Google μέσω των διαφημίσεων Google Adsense.

Κύριε Υφυπουργέ Εθνικής Άμυνας, το EKEO στελεχώνεται από άτομα που διδάσκουν στις Στρατιωτικές Σχολές και ελέγχει συνεχώς το χώρο για την εμφάνιση ανθελληνικών φορέων που ίσως επιχειρήσουν να προσεγγίσουν εσάς η τους συνεργάτες σας (η τα άλλα μέλη της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ). Σας καλούμε να αντλήσετε πληροφορίες για τις Στρατιωτικές Σχολές αποκλειστικά από τους Διοικητές και τους Κοσμήτορες των Σχολών διότι είναι και οι μοναδικοί φορείς που είναι αξιόπιστοι και αρμόδιοι. Αναζητήστε το παρελθόν αυτών που ενδεχομένως θα επικοινωνήσουν με τους συνεργάτες σας η θα σας συναντούν σε εκδηλώσεις του ΥΠΕΘΑ και συκοφαντούν τις Στρατιωτικές Σχολές χωρίς αντίλογο. Όσον αφορά την αντιδημοκρατική συμπεριφορά στις Στρατιωτικές Σχολές το EKEO παραθέτει και πάλι τη μήνυση του Διευθυντή του EKEO Καθηγητή Δρ. Θεοδώρου Λιόλιου ενώπιον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τους συκοφάντες που τόλμησαν να συνδέσουν την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων με αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Ήδη το νομικό επιτελείο του EKEO βρίσκεται “επί των επάλξεων” και περιμένει κάποια δημόσια εκδήλωση συκοφαντικής συμπεριφοράς κατά των Στρατιωτικών Σχολών και των Καθηγητών του ώστε να την καταγγείλει στον Εισαγγελέα και να υποβάλλει αγωγή αποζημίωσης. Αυτά τα άτομα κ. Υφυπουργέ Εθνικής Άμυνας (που το EKEO θα στέλνει πλέον στον εισαγγελέα) αργά η γρήγορα θα σας προσεγγίσουν για να χύσουν το δηλητήριο τους και να σας παρασύρουν σε πράξεις που θα στιγματίσουν τη θητεία σας. Διώξτε τους και κλείστε την πόρτα του ΥΠΕΘΑ σε αυτούς που μισούν τη Στρατιωτική Εκπαίδευση και ακούστε μόνο τους Διοικητές και Κοσμήτορες των Στρατιωτικών Σχολών.

Χιλιάδες Σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών και οι συγγενείς τους, Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και Πατριώτες Έλληνες Πολίτες παρακολουθούν ως μέλη της Ομάδας των Ευελπίδων Ελλήνων στο facebook τις ενέργειες που αφορούν τις Στρατιωτικές Σχολές και ενημερώνονται καθημερινά από το EKEO έχοντας μεγάλες προσδοκίες από την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

Download (PDF, 197KB)

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.