Σωματοφύλακας Υπηρεσίες Ασφαλείας

 Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης – της 3ης Περιόδου 2014 –
των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»

Ολοκληρώθηκαν οι Εξετάσεις Πιστοποίησης – της 3ης Περιόδου 2014 – τωνΕπαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας». Οι Εξετάσεις διεξήχθησαν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.).

Σύμφωνα με την υπ΄ αρ. ΔΠ/29284/24.07.2014 Απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. κατά την 118η Συνεδρίασή του στις 24.07.2014, θέμα 22ο: «Έγκριση αποτελεσμάτων των Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο, της ειδικότητας “Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας”, 3ης Περιόδου 2014», ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης – της 3 ης Περιόδου 2014 – των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», τα οποία μπορούν να αναζητηθούν στον παρακάτω ιστότοπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.:

http://www.eoppep.gr/index.php/el/securityexams/examsresults

Για την πρόσβαση στα αποτελέσματα των εξετάσεων, οι συμμετέχοντες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης θα πρέπει να πληκτρολογήσουν με κεφαλαία γράμματα το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και την ημερομηνία γέννησής τους, ως εξής:

ΕπώνυμοΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΌνομαΓΕΩΡΓΙΟΣ
Όν. ΠατρόςΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ημ. Γέννησης19/5/1969

Στη συνέχεια πρέπει να πληκτρολογήσουν τις λέξεις που εμφανίζονται στο πλαίσιο CAPTCHA και να επιλέξουν την «Αναζήτηση».

Οι επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης – της 3ης Περιόδου 2014 – των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), μέσω ταχυδρομείου στην ταχυδρομική διεύθυνση Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34 Ν. ΙΩΝΙΑ ή μέσω FAX στο 210 2709142, προκειμένου να τους χορηγηθεί «Βεβαίωση Επάρκειας».

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 31η Ιουλίου 2014.

Για το υπόδειγμα της Αίτησης, πατήστε εδώ.

YouTube Preview Image

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.